Nye legeområder til eleverne på Rismølleskolen

På Rismølleskolen i Randers kan eleverne glæde sig over at gå de lunere tider i møde på deres helt nye udearealer. Tirsdag den 4. maj blev skolens nye legeplads indviet, der i alt byder på seks forskellige legeområder, som både store og små kan udfolde sig på.

Rismølleskolen har i alt fået seks nye legeområder, som er blevet til med stor hjælp og indflydelse fra skolens elevråd.

”Det er så vigtigt, at vores børn har gode udeområder, der både motiverer til fysisk udfoldelse og socialt samvær. I den sammenhæng er det fantastisk at høre, hvordan Rismølleskolens elever har engageret sig i processen og taget medejerskab på udviklingen af de gode arealer – det er både sejt og flot,” siger Torben Hansen, der er borgmester i Randers Kommune.

De nye udearealer består af i alt seks nye legeområder, der både appellerer til store og små. Her er både plads til de ældste elever, der gerne vil have gode hæng-ud-steder, til de yngste sandkasse-børn og dem midt imellem, der bare gerne vil lidt af det hele – ikke mindst den fysiske udfoldelse.

”Jeg er utrolig glad og tilfreds med elevernes nye legeområder. Der er blevet skabt nogle rigtig gode rammer, som både kan styrke fællesskabet og bevægelsen. Det har stor betydning for elevernes trivsel og derfor er jeg så glad for, at eleverne nu endelig kan tage de nye områder i brug,” siger Jan Pedersen, skoleleder på Rismølleskolen i Randers.

Kompan står bag de nye legeområder, der er blevet til som en del af den omfattende skoleudviklingsplan, hvor der i alt er afsat 270 mio. kr. til at modernisere, ombygge og renovere på en række skoler i perioden fra 2015-2020.

”Legepladsen er udført i nogle rigtig gedigne materialer, som ikke kræver meget vedligehold og som kan bruges mange år frem af alle vores aktive elever. Og så har vi endda stadig et lille projekt til gode, som eleverne kan se frem til efter sommerferien,” fortæller Jan Pedersen.