Randers fik 444 nye virksomheder i 2021

Antallet af nye virksomheder sidste år giver Randers en placering i top 5, når man laver en sammenligning af kommuner i hele Region Midtjylland. Det viser en ny opgørelse fra Vækstfonden.

Randers formår at tiltrække nye virksomheder og erhvervslivet i Randers Kommune er generelt set godt polsteret – også selv om der i to år har været corona-pandemi.

En opgørelse fra Vækstfonden viser nemlig, at Randers er i top 5 over de kommuner i Region Midtjylland, der i 2021 har fået flest nye virksomheder. Således så 444 nye virksomheder i 2021 dages lys i Randes Kommune. Region Midtjylland er samtidig den region i landet, hvor der er etableret næstflest nye virksomheder sidste år.  

- Coronakrisen har ikke påvirket den stærke iværksætterlyst, der findes i hele regionen, konkluderer direktør og ansvarlig for Vækstfondens aktiviteter i Region Midtjylland, Jacob Christensen Flarup, overfor nyhedsbrevet Erhvervsliv Randers.

I alt har 7106 nye virksomheder etableret sig i Region Midtjylland i 2021. Tallet dækker over både i forvejen etablerede virksomheder i området, som udvider med nye firmaer. Og virksomheder der flytter til området – herunder den enkelte kommune.