Vil du i 10. klasse? Kom til åbent hus på NORD10

Overvejer du, om du skal i 10. klasse? Så kom til åbent hus på NORD10 onsdag den 12. januar.

Går du i 9. klasse og har du brug for et år til at finde ud af, hvad du vil senere, eller har du brug for at dygtiggøre dig til en bestemt uddannelse? Kom til åbent hus på NORD10 12. januar, og hør mere om dine muligheder for 10. klasse.

Når du vælger NORD10, der er placeret på Nørrevangsskolen, får du et varieret, alsidigt og personligt udviklende 10. klasseskoleår. Du vil møde udfordringer, overraskelser, medbestemmelse, musiske/kreative arbejdsformer samt faglig udfordring og fordybelse.

NORD10 har et tæt samarbejde med Randers Statsskole, så ønsker du at tage en gymnasial uddannelse, er der mulighed for niveaudelt undervisning i dine linjefag. Du vil gennem skoleåret have fagdage på Randers Statsskole, hvor det er undervisere fra Randers Statsskole, der varetager undervisningen i samarbejde med dine lærere fra NORD10.

På NORD10 er der gode og tidssvarende idrætsfaciliteter, da 10. klassen ligger på Midtjyllands eneste certificerede idrætsskole.

NORD10 er placeret i sit eget ”HUS” på Nørrevangsskolen. Det er en selvstændig enhed med egne lærere, der i samarbejde med blandt andet Randers Ungdomsskole har mulighed for at bruge de gode faciliteter, som er på Nørrevangsskolen.

Hvor og hvornår?

Kom og hør mere til åbent hus onsdag d. 12 januar kl. 17.00-19.00, hvor undervisere fra NORD10 kan guide dig til det bedste skoletilbud. Det foregår på Nørrevangsskolen på Glentevej 15, 8930 Randers NØ. Dine forældre er også meget velkomne.