Landsbyfestival 2020

Landsbyfestival i sommerferien 2020 er en event som afvikles i uge 27, og forventes at involvere en bred vifte af forskellige landsbyer i Randers Kommune og andre aktører som laver events i Randers Kommunes landdistrikter. Ansøgningsfristen er nu udløbet og pengene er blevet delt ud. Alle events afholdes, så de overholder de gældende retningslinjer i forbindelse med COVID-19.

Følgende har fået støtte:

Foreningen for Øster Bjerregrav Aktivitetspark

Søndag d. 5. juli afholdes en hyggelig dag for børn, unge og familier i aktivitetsparken – med optræden/forestilling af Cirkus Mongo, hoppepuder og derudover vil dagen byde på afprøvning af ”archery tag” til de større børn/unge. Herudover er der selvfølgelig plads til leg, madpakker og boldspil i Aktivitetsparken og de omkringliggende boldbaner.

Ved dårligt vejr trækkes aktiviteterne ind i Bjerregrav Hallen.

Gjerlev Senior Klub

Gjerlev Senior Klub vil Arrangere en aften i uge 27 med ta `selv bord og underholdning af Trine Gadeberg, for fællesskabet i byen og området.

Arrangementet skal starte kl. 18.30 med ta`selv bord og kl. 20.00 vil Trine Gadeberg underholde.

Cyklistforbundet Randers

Målet med cykelturene er primært at vise områdets beboere, hvad der er af små veje, grusveje og markveje samt stier i deres lokalområde. Sekundært at give udefrakommende en fornemmelse for natur og landsbyer.

Der cykles en tur hver aften mandag til fredag i Landsbyfestivalugen fra 29. juni til 3. juli.

Der cykles ud fra: Asferg, Hald, Hørning, Værum og Ålum.

Turene starter kl. 17 og er på ca. 30 km.. Med mageligt tempo og diverse stop vil det i praksis svare til fire ture på 7-8 km.

Undervejs vil der være et depot stop med diverse forfriskninger fra lokale producenter.

Efter turen vil en lokal forening lave en form for arrangement f.eks. lokale fortællinger, rundtur i byen, grill eller picnic.

Festivalprogram

Når uge 27 nærmer sig, vil det blive lavet et endeligt program og foreninger, som ikke har søgt om midler til et arrangement, kan stadig få deres aktiviteter med i det samlede program for ugen.

Sammen med programmet kommer der også information om tilmelding og retningslinjer i forbindelse med corona.

Har I et arrangement i uge 27 i landdistrikterne i Randers Kommune, kan I få arrangementet med i den fælles markedsføring for Landsbyfestival 2020.

Information om events i uge 27 kan sendes til landdistriktsservice på landdistirktsservice@randers.dk.