Vi fejrer 100.000 borgere i kommunen

Randers Kommune har rundet 100.000 borgere. Det skal fejres i 17 byer i kommunen den 13. april fra kl. 11.

Tid og sted

Lørdag den 13. april 2024 fra kl. 11 i Randers, Assentoft, Langå, Stevnstrup, Spentrup, Harridslev, Ø. Bjerregrav, Fårup, Øster Tørslev, Havndal, Asferg, Gjerlev, Mellerup, Ålum, Uggelhuse, Haslund og Udbyhøj. Arrangementet foregår fra kl. 11, men der kan være enkelte afvigelser.

Tag del i fælles fejring

Vi er stolte over, at Randers Kommune har rundet 100.000 borgere. Og det skal selvfølgelig fejres rundt om i vores skønne kommune. I hver af byerne er et arrangement, og du kan se frem til tale, kaffe, kage og underholdning.

Som et varigt minde planter vi på en udvalgt plads i hver by tre egetræer. Egetræer vokser sig store, stærke og bliver rigtig gamle. Ved træernes fod placeres en sten med en indgraveret plade, som markerer, at vi ved fælles indsats på tværs af kommunens fællesskaber og lokalsamfund, nu er rundet 100.000 borgere i kommunen.

Det er VERDO og ELRO-fonden, der har finansieret træer og sten med plader, samtidig med at de gør klar til selve plantningen. Kommunens driftsafdeling leverer træerne med vækstrør og stenen med pladen på. 

Del din oplevelse på dagen med #100000iranderskommune

Vi glæder os til at se dig!

Program

Nedenfor kan du se programmet for de enkelte fejringer. Programmet opdateres løbende.