Finderiet

Finderiet har åbent alle ugens dage. Du finder butikken på Grenåvej 19 i Randers - og der går bus lige til døren, så selv uden bil, kan du nemt kigge forbi og gøre en god handel.

Indret dig med genbrugsguld og gør noget godt for miljøet og din pengepung. Og så kan du gøre din indretning helt personlig.

Gør et kup i Finderiet

Du kan gøre en god handel mandag til fredag fra kl. 11 til 17, og lørdag samt søndag fra kl. 10 til 14. Butikken ligger Grenåvej 19 i Randers.

Aflevering af ting til Finderiet

Du kan også vil aflevere dit genbrugsguld til Finderiet, på Grenåvej 19. Der er en afleveringssluse, du kan køre igennem. Du kan også aflevere ting til genbrug på Randers Genbrugsplads. Finderiets personale kommer hver dag på genbrugspladsen og henter nye effekter til butikken. Spørg eventuelt pladsmanden på genbrugspladsen, hvis du er tvivl om, hvor du kan aflevere ting til genbrug. 
Det er en stor hjælp, hvis det du afleverer er både brugbart, pænt og rent.  

Nogle af tingene bliver solgt i byens genbrugsbutikker

Finderiet høster flere skatte end bygningen kan rumme. Derfor kommer flere forskellige humanitære organisationer jævnligt og henter effekter til deres genbrugsbutikker og deres brugere. På trods af dette er Finderiet stuvende fuldt af spændende, nye effekter hver gang, de har åbent. Så kig forbi!

Hvem driver Finderiet?

Finderiet er en fortsættelse af GenBrugen fra Randers Genbrugsplads, men i et helt nyt layout og med nye aktører. Det er Fonden Guld OG Grønne Skove (GOGGS), der nu står for at forvandle nogens affald til andres guld. GOGGS er en erhvervsdrivende og socialøkonomisk fond, og det er ikke kommunalt aktiveringstilbud for unge arbejdsløse. Som de beskriver sig selv, så er ”Finderiet en genbrugsbutik i Randers, der er drevet af et ønske om at skabe fleksible arbejdspladser, værne om miljøet og give borgerne en genbrugsbutik med spændende fund til fornuftige priser”.

Finderiet finder du også på nettet!

Du kan også følge med på Finderiets website www.finderiet.dk eller deres Facebook side: Finderiet