Hvad kan I få hentet?

I ejendomme med vicevært, er viceværten den affaldsansvarlige. Vi leverer materiel og står for tømning.

Vores ordninger dækker de almindelige behov. Få overblik over de forskellige fraktioner og afhentningsmuligheder her.

Både den hårde og bløde plast må komme i denne beholder sammen kartoner fra mælk, juice, bønner, tomatsauce osv.

Beholderen bliver tømt hver 3. uge. Har du ikke plads i beholderen/containeren sidst på måneden, så kontakt os. Vi leverer kvit og frit det materiel, du har behov for.

Beholderen bliver tømt hver 3. uge. Har du ikke plads i beholderen/containeren sidst på måneden, så kontakt os. Vi leverer kvit og frit det materiel, du har behov for.

Når din ejendom begynder at sortere madaffald, så er der gode grunde til ikke at smide det ud med restaffaldet. Sorterer du ikke madaffaldet fra til genanvendelse, så øger du dine udgifter, fordi det koster din ejendom penge at få hentet restaffaldet - i modsætning til det genanvendelige affald.

Læs mere om madaffald

Restaffaldet er det der er tilbage når du har sorteret alt det genanvendelige affald fra. Det er typisk ting der er fremstillet af forskellige materialer der ikke kan skilles ad, for eksempel mælkekartoner, smørbakker og bleer. Det kan også være genanvendelige materialer der er for beskidte til at blive genanvendt, for eksempel beskidte pizzabakker, emballage med madrester og lignende. Bortskaffelsen af restaffaldet betales udfra beholderens størrelse og hvor tit den bliver tømt (hvis du har containere), eller efter vægt og antal tømninger (hvis du har undergrundscontainer).

Du kan læse mere om håndteringen af restaffald her.

Du får hentet papir og pap hver 4. uge. Der kan ikke bestilles beholdere større end 600 liter, da de bliver for tunge, når der også må komme papir i.

Læs mere om hvad du må lægge i beholderen til papir og pap her.

Du kan få hentet storskrald 11 gange om året, når storskraldsbilen er i dit distrikt. Du skal bare huske at bestille afhentning senest to hverdage før.

Læs mere og bestil afhentning af storskrald.

Farligt affald er alt det affald der kan være skadeligt for dig og din sundhed eller for miljøet, hvis det ikke håndteres korrekt.

Læs mere om farligt affald og håndteringen af det.

Klik her, hvis du vil bestille afhentning af farligt affald via viceværtordningen.

Nærgenbrugsstationen er din mulighed for at samle ejendommes genbrugsmaterialer ét sted og få afhentet hver 14. dag.

Læs mere her.