Hvad kan I få hentet?

I ejendomme med vicevært, er viceværten den affaldsansvarlige. Vi leverer materiel og står for tømning.

Vores ordninger dækker de almindelige behov. Få overblik over de forskellige fraktioner og afhentningsmuligheder her.

Når din ejendom begynder at sortere madaffald, så er der gode grunde til ikke at smide det ud med restaffaldet. Sorterer du ikke madaffaldet fra til genanvendelse, så øger du dine udgifter, fordi det koster din ejendom penge at få hentet restaffaldet - i modsætning til det genanvendelige affald.

Læs mere om madaffald

Restaffaldet er det der er tilbage når du har sorteret alt det genanvendelige affald fra. Det er typisk ting der er fremstillet af forskellige materialer der ikke kan skilles ad, for eksempel mælkekartoner, smørbakker og bleer. Det kan også være genanvendelige materialer der er for beskidte til at blive genanvendt, for eksempel beskidte pizzabakker, emballage med madrester og lignende. Bortskaffelsen af restaffaldet betales udfra beholderens størrelse og hvor tit den bliver tømt (hvis du har containere), eller efter vægt og antal tømninger (hvis du har undergrundscontainer).

Du kan læse mere om håndteringen af restaffald her.

Bøtter, bægre og flasker af metal, glas og plast skal i samme beholder. Beholderen bliver tømt hver 3. uge. Har du ikke plads i beholderen/containeren sidst på måneden, så kontakt os. Vi leverer kvit og frit det materiel, du har behov for.

Pap, der skal til genbrug, skal være rent og tørt. Eventuel tape og hæfteklammer på pappet er intet problem. Er du i tvivl om, hvor mange containere I skal bruge, eller hvor mange der er plads til, er du velkommen til at kontakte os.

Du kan vælge mellem 600 og 1000 liters containere. Tømmefrekvensen er som udgangspunkt  hver 14. dag eller hver måned. Ugetømning er kun mulig, hvis containeren er placeret indenfor byområdet. Hvis du får brug for at øge jeres kapacitet, så kontakter du os bare.

Du kan få hentet storskrald 11 gange om året, når storskraldsbilen er i dit distrikt. Du skal bare huske at bestille afhentning senest to hverdage før.

Mad- og drikkekartoner samt tekstiler kan afleveres i klare sække som storskrald.

Læs mere og bestil afhentning af storskrald.

Farligt affald er alt det affald der kan være skadeligt for dig og din sundhed eller for miljøet, hvis det ikke håndteres korrekt.

Læs mere om farligt affald og håndteringen af det.

Klik her hvis du vil bestille afhentning af farligt affald via viceværtordningen.

Nærgenbrugsstationen er din mulighed for at samle ejendommes genbrugsmaterialer ét sted og få afhentet hver 14. dag.

Læs mere her.