Affaldsskjul - regler for etablering og idékatalog

Randers Kommune sælger ikke skraldeskjul, men vi kan henvise til nogen, der gør.

Når du anskaffer eller fremstiller et affaldsskjul, er der flere ting, du bør tænke på, inden du går i gang.

Du kan se målene på forskellige beholdere i linkboksen 'Beholder- og prisoversigt'. Regn med god plads, så det er nemt for skraldemanden at manøvrere med skraldespandene.
Du kan også fremtidssikre dig lidt. Vi kommer i fremtiden til at sortere flere typer affald. Det kommer i hvert fald til at betyde, at vi alle får en beholder mere til affald.

  • Der skal være luft rundt om containeren, så den er til at få ud.
  • Hvis der skal stå flere containere i dit skjul, skal det være så stort, at du uhindret kan tage den enkelte container ud uden først at skulle flytte på noget andet.
  • Tjek for en sikkerheds skyld om skraldespandenes placering opfylder arbejdstilsynets regler for skraldemændenes arbejdsplads. Selvom din nuværende skraldemand ikke siger noget, kan det være den næste gør. Og det ville være ærgerligt at være nødt til at flytte noget, der er gravet dybt eller støbt i jorden.
  • Hvis du vil have et trådstativ stående, skal der være plads omkring stativet til at det kan åbnes helt op.
  • Der må maksimum være én låge fra vejen og ind til containeren – d.v.s. at har du allerede en havelåge, er du nødt til at vælge et containerskjul uden låge.
  • En eventuel låge skal kunne åbnes helt op og holde sig åben af sig selv.

Vi vil gerne hjælpe dig, der godt kan lide at det ser pænt ud. Derfor har vi på denne side samlet kontaktoplysninger på forhandlere af skraldeskjul. Der kan sagtens være flere forhandlere end på vores liste. Listen er blot tænkt som inspiration.

Inden du bestiller, så tjek også om din skraldespand står på et sted der opfylder reglerne. Selvom din nuværende skraldemand ikke hænger sig i reglerne, kan det jo være at den næste gør.

Vi vil gerne hjælpe dig, der godt kan lide at det ser pænt ud. Derfor har vi på denne side samlet kontaktoplysninger på forhandlere af skraldeskjul. Der kan sagtens være flere forhandlere end på vores liste. Listen er blot tænkt som inspiration.

Inden du bestiller, så tjek også om din skraldespand står på et sted der opfylder reglerne. Selvom din nuværende skraldemand ikke hænger sig i reglerne, kan det jo være at den næste gør.

Alle professionelle formidlere og sælgere af affaldsskjul i Randers Kommune kan blive nævnt på denne hjemmeside:

Kontakt: Lone A. Topping på lat@randers.dk med oplysninger om følgende:

  • Firmaets navn
  • Link til website, og gerne direkte til køkkenaffaldsløsninger
  • Telefonnummer
  • Kontaktperson

Du kan finde flere forhandlere på nettet, hvis du bruger skraldespandsskjul som søgeord.

Ansvarsfraskrivelse

Randers Kommune gør opmærksom på, at du ikke har pligt til at anvende de ovennævnte affaldsskjulsløsninger. Henvisning til producenter er en valgfri service til borgere, der søger løsninger, der kan anvendes til at skjule deres affaldscontainere. Informationer på dette website er hverken et tilbud eller en kontrakt.

Randers Kommune påtager sig intet ansvar for eventuelle tab eller skader, fejl og mangler ved produkter som følge af det publicerede materiale på dette website eller tredjemands brug heraf, hvad enten dette skyldes fejl eller uhensigtsmæssigheder i materialet eller andre årsager.

Randers Kommune bestræber sig på at sikre, at de informationer, der står på dette website, er korrekte. Men der gives ingen direkte eller indirekte garanti for informationernes korrekthed, og Randers Kommune påtager sig intet ansvar for fejl eller mangler på de tilbudte affaldsskjul/varer.

Randers Kommune påtager sig heller intet ansvar for indholdet på eksterne hjemmesider, der linkes til fra denne hjemmeside. Eksterne links er en valgfri service til borgerne, hvorfor Randers Kommune ikke garanterer direkte eller indirekte for eksterne hjemmesiders indhold.