Havndal - Venusvej

Havndal er en af de skønne landsbyer i den nordlige del af Randers Kommune. Er du til et aktivt fritidsliv, f.eks. lystfiskeri? Så er Havndal garanteret noget for dig med Randers Fjord og Mariager Fjord lige i nærheden.

OBS - én grund tilbage. Grunden er på 747 m². Grunden er udbudt uden mindstepris. Evt. bud sendes til byggegrunde@randers.dk.

Havndal ligger tæt på kommunegrænsen mellem Mariagerfjord og Randers Kommuner - ved landevejen til Hadsund og Aalborg. I Havndal kan du gøre dine indkøb i den lokale brugs, hos slagteren eller bageren. Der er både daginstitutioner og skole i byen. Havndal har ganske enkelt alt det, du skal bruge - plus flere små naturperler, Randers Fjord og Mariager Fjord.

Udstykningen på Venusvej ligger i den sydlige del af Havndal By, øst for Vellinggårdsvej. Området er forbundet internt med et stinet, der giver let adgang til bebyggelsens fællesområder.

Vil du reservere en grund?

Aktivér kortet nedenfor. Tryk på "ledig" eller "reserveret" ud for adressen og udfyld formularen.

Køb af byggegrund

På vores side "Værd at vide om køb af byggegrund" kan du læse, hvordan du køber eller reserverer en byggegrund. Derudover kan du også læse om købsaftale, betaling, tinglysning, byggepligt og tilslutning m.m.

Hvem kan købe?

Grundene kan alene erhverves af fysiske personer, og ingen køber kan erhverve mere end én grund.

Randers Kommune forbeholder sig retten til at afvise en køber, såfremt det vurderes, at den pågældende køber alene erhverver grunden med henblik på videresalg – herunder også i bebygget stand – og ikke til egen benyttelse.