Langå - Mads Nielsensvej

Vil du bo i en by tæt på naturen og samtidig leve et hyggeligt byliv? Så er Langå noget for dig. Langå er også et kreativt knudepunkt med højt til loftet i grønne omgivelser med Gudenåen på den ene side og omkranset af bakker og skov på den anden.

Langå er kort vej fra Aarhus både med offentlig transport og i bil. Langå ligger helt tæt på Gudenåen i en smuk ådal omgivet af skove og bakker

Årligt offentligt udbud

Randers Kommune gennemfører i perioden 10.02.2024 – 25. 02.2024 årligt udbud af byggegrunde, jfr. indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 396 af 03/03/2021.

Det er derfor ikke muligt at reservere eller købe grunde i perioden 09.02.2024 kl. 12.00 - 04.03.2024 kl. 12.00.

Afgivelse af købstilbud på mindsteprisen eller mere, sendes til udbudgrundsalg@randers.dk

Købstilbud er bindende til og med mandag den 04.03.2024 kl. 12.00. 

Randers Kommune vil, efter udløbet af udbudsperioden, tage stilling til de indkomne bud. Indkomne købstilbud er fortrolige, indtil salg har fundet sted.

Opmærksomheden henledes på, at kommunalbestyrelsen forbeholder sig ret til at forkaste alle tilbud.

Velkommen til Langå

Langå ligger i en smuk ådal omgivet af skove og bakker. Efter danske forhold er niveauforskellene og naturen usædvanligt spændende - ikke mindst vandvejene, som har givet byen sit navn, er med til at gøre Langå til en spændende by.

Langå er med sine knapt 3.000 indbyggere en selvstændig by med alle faciliteter. I Langå er der skole, børneinstitutioner, indkøb, restauranter, rekreative områder, industri og handel. Er du til kulturtilbud og sport, byder Langå på såvel kulturhus, bibliotek og sportshal.

Lystfiskeri og turisme omkring Gudenåen sætter desuden sit præg på byen og omegnen i sommermånederne.

Langå er også stationsby med gode togforbindelser til Randers, Viborg, Aarhus og Aalborg.

Udstykningen på Mads Nielsensvej ligger i forlængelse af det eksisterende boligområde i Digterparken med gaderne Brorsonsvej, Hostrupsvej og Helmsvej.

Grundene varierer i størrelse mellem 930 m² og 1.159 m². Priserne fra 325.500 kr. til 405.650 kr.

Se mere om at bo i Langå på www.langaa.dk.

Vil du reservere en grund?

Aktivér kortet nedenfor. Tryk på "ledig" eller "reserveret" ud for adressen og udfyld formularen.

Køb af byggegrund

På vores side "Værd at vide om køb af byggegrund" kan du læse, hvordan du køber eller reserverer en byggegrund. Derudover kan du også læse om købsaftale, betaling, tinglysning, byggepligt og tilslutning m.m.

Hvem kan købe?

Grundene kan alene erhverves af fysiske personer, og ingen køber kan erhverve mere end én grund.

Randers Kommune forbeholder sig retten til at afvise en køber, såfremt det vurderes, at den pågældende køber alene erhverver grunden med henblik på videresalg – herunder også i bebygget stand – og ikke til egen benyttelse.