Langå - Mads Nielsensvej

Vil du bo i en by tæt på naturen med gode fiskemuligheder og samtidig leve et hyggeligt byliv? Så er Langå noget for dig. Her er du tæt på både Gudenåen og naturen - og samtidig i en by med en hyggelig indkøbsgade og et aktivt fritidsliv.

Langå er kort vej fra Aarhus både med offentlig transport og i bil. Langå ligger helt tæt på Gudenåen i en smuk ådal omgivet af skove og bakker

Langå ligger i en smuk ådal omgivet af skove og bakker. Efter danske forhold er niveauforskellene og naturen usædvanligt spændende - ikke mindst vandvejene, som har givet byen sit navn, er med til at gøre Langå til en spændende by.

Langå er med sine knapt 3.000 indbyggere en selvstændig by med alle faciliteter. I Langå er der skole, børneinstitutioner, indkøb, restauranter, rekreative områder, industri og handel. Er du til kulturtilbud og sport, byder Langå på såvel kulturhus, bibliotek og sportshal.

Lystfiskeri og turisme omkring Gudenåen sætter desuden sit præg på byen og omegnen i sommermånederne.

Langå er også stationsby med gode togforbindelser til Randers, Viborg, Aarhus og Aalborg.

Udstykningen på Mads Nielsensvej ligger i forlængelse af det eksisterende boligområde i Digterparken med gaderne Brorsonsvej, Hostrupsvej og Helmsvej.

Grundene varierer i størrelse mellem 930 m² og 1.159 m². Priserne fra 325.500 kr. til 405.650 kr.

Se mere om at bo i Langå på www.langaa.dk.

Køb af byggegrund

På vores side "Værd at vide om køb af byggegrund" kan du læse, hvordan du køber eller reserverer en byggegrund. Derudover kan du også læse om købsaftale, betaling, tinglysning, byggepligt og tilslutning m.m.