Langå - Mads Nielsensvej

Vil du bo i en by tæt på naturen og samtidig leve et hyggeligt byliv? Så er Langå noget for dig. Langå er også et kreativt knudepunkt med højt til loftet i grønne omgivelser med Gudenåen på den ene side og omkranset af bakker og skov på den anden.

Langå er kort vej fra Aarhus både med offentlig transport og i bil. Langå ligger helt tæt på Gudenåen i en smuk ådal omgivet af skove og bakker

Vil du reservere en grund?

Aktivér kortet nedenfor. Tryk på "ledig" eller "reserveret" ud for adressen og udfyld formularen.

Velkommen til Langå

Langå ligger i en smuk ådal omgivet af skove og bakker. Efter danske forhold er niveauforskellene og naturen usædvanligt spændende - ikke mindst vandvejene, som har givet byen sit navn, er med til at gøre Langå til en spændende by.

Langå er med sine knapt 3.000 indbyggere en selvstændig by med alle faciliteter. I Langå er der skole, børneinstitutioner, indkøb, restauranter, rekreative områder, industri og handel. Er du til kulturtilbud og sport, byder Langå på kulturhus, et kreativt iværksætteri fællesskab med spillested og øvelokaler, bibliotek og sportshal. Du finder også et velbesøgt friluftsbad og en vinterbadeklub med sauna med smukt kig over Gudenåen.

Lystfiskeri og turisme omkring Gudenåen sætter desuden sit præg på byen og omegnen i sommermånederne.

Langå er også stationsby med gode togforbindelser til Randers, Viborg, Aarhus og Aalborg. På bare 26 minutter kan du være i Aarhus C med tog.

Udstykningen på Mads Nielsensvej ligger i forlængelse af det eksisterende boligområde i Digterparken med gaderne Brorsonsvej, Hostrupsvej og Helmsvej.

Der er én grund tilbage i etape 1 på Mads Nielsensvej. Byrådet har derfor besluttet, at der i 2024/2025 igangsættes byggemodning af 24 nye byggegrunde i etape 2 på Mads Nielsensvej.

Hvis du vil vide Se mere om at bo i Langå på www.langaa.dk.

Afgiv købstilbud

Ønsker du at købe en byggegrund, skal du sende et skriftligt købstilbud til byggegrunde@randers.dk.

Dit købstilbud skal indeholde følgende oplysninger:

  1. Navn, adresse og kontaktoplysninger på alle købere
  2. Adresse på den parcel, du/I ønsker at købe
  3. Ejerandele og ønske om overtagelsesdag (overtagelsesdagen skal være indenfor 6 måneder).

På vores side "Værd at vide om køb af byggegrund" kan du læse, hvordan du køber eller reserverer en byggegrund. Derudover kan du også læse om købsaftale, betaling, tinglysning, byggepligt og tilslutning m.m.

Reservation

Der er mulighed for at reservere en byggegrund, mens du er i proces med at undersøge finansiering forud for køb.

Du kan gratis og uforpligtende reservere en byggegrund i 4 uger.  Bliver du ikke klar til at købe i løbet af reservationsperioden, har du mulighed for at forlænge reservationen én gang med 4 uger, hvis der ikke andre reservanter i kø.

Reservation er ikke det samme som en forkøbsret. Når du har reserveret en grund, betyder det, at den ikke bliver solgt til anden side, uden vi har spurgt dig først, om du vil byde på grunden.

Er der flere interesserede købere til samme grund, kan der gennemføres en lukket budrunde mellem de relevante parter.

Hvem kan købe?

De kommunale parcelhusgrunde kan alene erhverves af fysiske personer, og ingen køber kan erhverve mere end én grund.

For at fremme kommunens salg af byggegrunde, kan kommunen vælge at sælge én eller flere parcelhusgrunde i en udstykning til virksomheder (byggeselskaber), der køber grundene med henblik på videresalg i bebygget stand.

Vedtaget af Randers Byråd den 26.02.2024