Mellerup - Lergravsbakken

Mellerup er en perle lige ud til Randers Fjord. I Mellerup er der lystbådehavn og færgesejlads over Randers Fjord.

Mellerup byder på et hyggeligt og aktivt lokalsamfund kun et kvarter fra Randers C.

Bygger du i Mellerup, kan du bo i et hyggeligt lokalsamfund tæt ved naturen - og kun et kvarters kørsel fra Randers C.

Mellerup ligger på den stejle skrænt ovenfor Randers Fjord. Her er et bymiljø med store højdeforskelle, hvor de nyere boligområder har indtaget den øvre del af skrænten med en fantastisk udsigt mod øst ud over fjorden.

De 6 grunde på Lergravsbakken i Mellerup ligger i den nordlige udkant af byen ved Holkvej og med vejadgang fra Amtsvejen. På nogle af grundene er der mulighed for at få udsigt over Randers Fjord.

Andelstiden og en meget aktiv grundtvigsk bevægelse har sat sit tydelige præg på byen med friskole, efterskole og skolehjem. Mellerup har også en lystbådehavn og et færgeleje med færge til Voer på østsiden af Randers Fjord.

Den nærmeste kommuneskole ligger i Harridslev, hvor der også er en daginstitution og indkøbsmuligheder. Der er 7 km til Harridslev.

Vil du reservere en grund?

Aktivér kortet nedenfor. Tryk på "ledig" eller "reserveret" ud for adressen og udfyld formularen.

Køb af byggegrund

På vores side "Værd at vide om køb af byggegrund" kan du læse, hvordan du køber eller reserverer en byggegrund. Derudover kan du også læse om købsaftale, betaling, tinglysning, byggepligt og tilslutning m.m.

Hvem kan købe?

Grundene kan alene erhverves af fysiske personer, og ingen køber kan erhverve mere end én grund.

Randers Kommune forbeholder sig retten til at afvise en køber, såfremt det vurderes, at den pågældende køber alene erhverver grunden med henblik på videresalg – herunder også i bebygget stand – og ikke til egen benyttelse.