Skole - 0.-10. klasse

Randers Kommune har to tilbud, hvor du kombinere skole, træning og gode kammerater fra 0.-10. klasse.

Hvis du træner meget og har en ambition om at blive rigtig dygtig indenfor din sport, så går der meget tid med din træning. I Randers kommune har du mulighed for at gå på en skole, hvor der tages hensyn til og findes en grundlæggende forståelse for, hvad det kræver at blive en rigtig dygtig atlet.

Det er to forskellige tilbud:

Randers Talent og Elite arbejder tæt sammen med på Nørrevangsskolen.

Team Danmark Talentklasserne har én klasse på 7. -9. årgang, som er dedikeret til idrætsudøvere. Det betyder at alle dine klassekammerater deler din glæde for at dyrke idræt og din ambition om at ville udvikle dig. 

Team Danmark Talentklasserne tilbyder udover den almindelige folkeskoleundervisning 2 x 2 timers træning hver uge, enten som basistræning eller ude i din klub. Hertil er der hver ude tematimer, som omhandler forskellige facetter af livet som sportsudøver.

Læs mere om Team Danmark Talentklasserne.

Randers Talent og Elite har et tæt samarbejde med Randers Realskole.

På Realskolen er der på 7.-10. årgang reserveret pladser i klasserne til idrætsinteresserede. Der er både talent- og elitepladser. Elitepladserne er forbeholdt udøvere fra Randers FC og Randers HK/HH, mens alle andre idrætter har mulighed for at få en talentplads.

Både talent- og elitepladser tilbyder morgentræning 2 x 2 timer om ugen og en lang række af andre tilbud.

Læs mere på Randers Realskoles hjemmeside.

Du er altid velkommen til at kontakte de respektive skoler for at høre om, hvordan netop deres tilbud, passer til dig.