For studerende/graduate

Læs om virksomhedssamarbejde eller job i Randers, der er placeret mellem Aalborg og Aarhus.

Vi kan mærke væksten

I takt med at virksomhederne vokser, er der i stigende grad brug for højtuddannede medarbejdere til at sikre den fortsatte udvikling. Desuden vil Randers inden for de næste 10 år opleve et generationsskifte, der kræver, at ca. 2.000 mennesker skal erstattes af ny kvalificeret arbejdskraft. Der bliver med andre ord mangel på medarbejdere.

Randers er Danmarks 6. største by og er godt placeret centralt i Jylland og med gode pendlerforbindelser til og fra både Aalborg og Aarhus. Der er derfor rige muligheder for at finde job eller projektsamarbejder, mens man stadig er under uddannelse.

Samarbejde med Studenterhuse

Din Karriere i Randers har et samarbejde med Studenterhus Aalborg og Aarhus. De kan også informere dig om de mange karrieremuligheder, der eksisterer i Randers

Gennem Erhverv Randers kan du modtage gratis assistance og vejledning, når du starter din egen virksomhed.

Med sparring fra en af Erhverv Randers erfarne erhvervskonsulenter udvikler du alt fra forretningsplan til markedsføringsinitiativer.

Erhvervskonsulenten kan desuden henvise dig til rådgivere som revisorer, advokater og personer med særlig viden indenfor netop din branche, samt et iværksætternetværk hvor du kan sparre med ligesindede.

Kontakt Erhverv Randers

Torsten Westh, Erhverv Randers
Telefon: 8915 1066
Mobil: 5210 0925
E-mail: tw@erhvervranders.dk

Din Karriere i Randers hjælper dig med at finde netop det netværk som er relevant for din faglige baggrund.

Dermed har du mulighed for at sparre med ligesindede og udvikle dine personlige og faglige kompetencer for at du er stærkere rustet til de udfordringer der måtte opstå i løbet af din karriere.

Succesfulde randrusianske virksomheder, såsom A1 Consult A/S, Verdo A/S og Axacon A/S mf., sukker efter kvalificeret arbejdskraft. Det skyldes en rivende teknologisk udvikling som stiller høje krav til medarbejdernes uddannelse og kompetencer.

Er du godt i gang med studiet eller har du allerede fået papir på dine kompetencer? Så er der gode muligheder for at sætte dine evner i spil i Randers.

I Østjylland næststørste by er virkelyst, handlekraft og evnen til at få ideer en væsentlig del af vores DNA. Vi tør gå vores egne veje, og her er kort vej fra idé til handling. Samtidig er vi en del af Business Region Aarhus, der er Danmarks største vækstområde uden for hovedstaden. Det tror vi på er blandt årsagerne til, at flere og flere borgere og nye typer af virksomheder lige nu vælger at flytte til vores kommune. 

Her er kort sagt karrieremulighederne for dem, der kan og vil. Og det gælder også  for dig.