Axacon A/S

Software til lagerstyring

Axacon WMS

Axacon WMS er navnet på vores eget-udviklede software til styring af lagre i virksomheder af alle størrelser og i alle brancher. Axacon WMS er et modent produkt, der er udviklet under iagttagelse af de højeste kvalitetskrav.

​Vores løbende udvikling af Axacon WMS kommer alle vores kunder til gode. Kernen i løsningen bliver simpelthen hele tiden udvidet med nye muligheder og da Axacon WMS ikke er lagopdelt, gør det opgradering nemt og ligetil.

Projekter og teams

Internt er vi organiseret i drift- og konsulent-teams. Hvert konsulent-team er ansvarlig for en række kunder og projekter. Vores teams planlægger deres arbejde efter SCRUM.

Vores dybe indsigt og indgående forberedelse betyder, at vi altid tilbyder vores projekter til fast pris. Det tør vi godt. Vi ved hvad, vi har med at gøre – og vi er grundige.

Ledelse

Virksomheden har gennemført et succesfuldt generationsskifte i januar 2018 og i den nye ejerkreds indgår Ulrik Gavlshøj Petersen, der er tiltrådt som ny direktør, samt Klavs Vejlang som er trådt ind som bestyrelsesformand. Der er sat en ny vækststrategi og man har allerede ansat 4 nye medarbejdere.