Confac

Funktionel og funky beton

Vi har et knivskarpt fokus på at blive de bedste til at producere det mest komplekse betonelement, nemlig sandwichfacader i beton. Med vores unikke produktionskoncept og vore dedikerede medarbejdere  tilbyder vi et vidtfavnende spektrum af løsninger - fra de mest simple lagerhaller til markedets suverænt billigste priser til avancerede og unikke designfacader i beton. Vi venter ikke på fremtiden - vi skaber den.

Produktion

Vi arbejder konstant på at industrialisere arbejds- og produktionsprocesserne ved anvendelse af nyeste teknologier og indretning af produktionsfaciliteterne, hvor det kan fremme produktiviteten.

Med Nordeuropas eneste hybride produktionssystem, der er dedikeret til produktion af sandwichelementer, hvor vi kombinerer effektiviteten fra rotationssystemet og fleksibiliteten fra det stationære produktionssystem, er vi i stand til:

  1. at levere produkter i tårnhøj, ensartet kvalitet.
  2. at præstere millimeterpræcise dimensioner.
  3. at reducere bemandingskravet markant ift. traditionel elementproduktion.
  4. at tilbyde medarbejderne et rent, støjfrit og attraktivt arbejdsmiljø.

Man kan aldrig vide, hvad der opstår af muligheder i fremtiden, men vi er absolut fremtidsforberedte.

Med vores unikke produktionskoncept kan vi meget hurtigt og konsekvent addere enhver ny teknologi der måtte komme. så bare kom an med de gode idéer, vi er klar.

Karriere hos Confac

Vil du være med til at udfordre betonen? Vil du glæde dig til at stå op om morgenen, fordi arbejdsmiljøet er i top på din arbejdsplads, du har ansvar, nogle gode kollegaer og nogle spændende arbejdsopgaver? Vil du elske at arbejde sammen med nogle kompetente mennesker, som du kan lære af og som lytter til dine inputs?

Confac er en arbejdsplads, der giver dig ansvar og som forventer, at du yder dit bedste til at skabe en god fremtid for vores betonbyggeri i hele verden.