Randers Arkitekten ApS

Bliv en del af teamet i et arkitekthus med vokseværk

Randers Arkitekten arbejder med projekter i alle skalaer fra tilbygninger og til byplaner. Således har vi erfaring indenfor tilbygninger, ombygninger, villaer, boligbebyggelser, erhvervsdomiciler, boxshops, landskabsplanlægning og byplanlægning. Indenfor alle projekttyper har vi fokus på energi-rigtigt byggeri og -projektudvikling.

Da tegnestuen består af både en arkitekt-afdeling og en konstruktør-afdeling, sikrer vi et altid tæt samarbejde og optimeret flow mellem projektfaserne. Der er en stor grad af vidensdeling iblandt os, hvilket sikrer, at projekterne har indarbejdet de tekniske udfordringer helt fra starten. Det er gennem dette tætte samarbejde, vi sikrer et optimeret energi-forbrug i alle projekter.

Vision

Hos Randers Arkitekten tager vi altid et særligt udgangspunkt i stedets udformning og historie. Vi kalder derfor vores arkitektur for Genealogisk Arkitektur, hvor byggegrundens og områdets historie fortælles gennem arkitekturen, og også vores kulturelle identitet som danskere i en større kontekst. Vi forholder os altså både til den helt nære historie, der er forbundet med byggegrunden, men også til den Nordiske identitet.