Randers Gears

Vær med at holde hjulene i gang

Randers Gears er en af Skandinaviens førende leverandører af højkvalitets tandhjul og gear. Vi er en moderne ordreproducerende virksomhed med et højteknologisk fabriksanlæg på over 12.000 kvadratmeter, hvor vi producerer og samler kundespecifikke løsninger med høje krav til præcision, kvalitet og leveringssikkerhed.

Vores succes bygger på høje ambitioner til egne standarder samt tætte relationer og langvarige partnerskaber med både kunder og leverandører, hvilket betyder, at mange kunder har handlet med os i mere end 50 år. Vores direkte og indirekte eksport udgør i dag mere end 90 pct. af vores omsætning.

Kvalitet hele vejen rundt

Vi tror på, at den eneste sande målestok for vores succes er kundernes tilfredshed!

En filosofi der også er gennemgribende i vores veldokumenterede kvalitets- og miljøsystemer: ISO 9001:2008 og ISO 14001. Vores komplette infrastruktur med avanceret produktions- og måleudstyr giver vore kunder sikkerhed for kvalitet og tryghed i leverancen.

Vi holder hjulene i gang

De primære kunder er multinationale OEM (Original Equipment Manufacturer) og nichevirksomheder indenfor offshore samt skibs-, tog- og maskinindustrien.

Vi har stor erfaring med at in-source produktion samt produktion af prototypeløsninger. Derfor deltager vi gerne i nye opgaver, hvor vore kunder ønsker, at benytte vores viden og kompetencer til at skabe bæredygtige løsninger og merværdi. Overalt i verden, hvor hjulene kører, er vi med.

Tilbud - Studerende

Hos Randers Gears investerer vi løbende i ny teknologi og arbejder kontinuerligt med at udvikle og optimere vores værktøjer, processor, metoder, dokumentation mv. Vi gør bogstaveligt talt alt for at geare os til fremtiden.

Vi søger derfor én eller flere studerende, der er interesseret i at gennemføre et studierelateret projekt med fokus på et eller flere af følgende områder:

  • Automatisering/robotisering
  • Digitalisering af produktion
  • Proces- og flowoptimering - produktion
  • Proces- og flowoptimering - administrative processor
  • Indkøbsoptimering

Hvis du er interesseret kontakt venligst:

Randers Gears
Haraldsvej 19
8960 Randers SØ
Email: info@randersgears.com - Att: Lars Bo Nielsen