Verdo

Vær med til at gøre verden grønnere - gør karriere hos energiselskabet Verdo.

Verdo skaber grøn energi og bæredygtige løsninger, og er i dag blandt Europas førende indenfor biomasse med egen produktion og salg i Danmark, England og Skotland. Med lokationer i Europa, Mellemøsten og USA, er Verdo også en verdensledende leverandør af teknisk karbon til teknologiindustrien.

Verdo har siden 1906 været stærke på forsyning af både el, vand og varme. Avancerede services som energirådgivning, el-handel, fibernet og teknisk entreprise er også blandt koncernens opgaver.

Vi har 600 medarbejdere og en omsætning på 2,6 milliarder. Vi er blandt de grønneste energiselskaber i Danmark - og det er ambitionen at blive endnu grønnere. Vi tager et samlet ansvar for klima og miljø, og hos os går samfundsansvar og forretning hånd i hånd.

Vi vil blive ved med at udvikle og styrke vores organisation

Det er lige så enkelt, som det er afgørende: Verdo's succes afhænger af vores dygtige medarbejdere. Vores kultur er præget af vindermentalitet, og vi søger hele tiden at udvikle og forbedre os. Derfor vil vi tiltrække og udvikle talenter, der alle samarbejder om at skabe grøn energi.

Sådan er det at arbejde i Verdo

I Verdo møder vi hinanden med nærvær, omtanke, glæde og ansvar. Vi ved, at et godt arbejdsklima er betingelsen for, at vi i fællesskab kan vokse og udvikle os. Derfor har vi fokus på, at der er åben og ærlig dialog mellem alle. I Verdo passer vi på hinanden.