Eliteidrætsskolen Randers

Eliteidrætsskolen (Talentklasserne) er for elever i 7.-9. klasse, der gerne vil kombinere eliteidræt og skolegang på en optimal måde.

På Eliteidrætsskolen kombineres skolegang og træning på et højt niveau. Eleverne går både i klasse og træner sammen med andre unge sportstalenter og er derfor en del af et tæt fællesskab. Skoleskemaet består af almindelig undervisning, temafagdage og morgentræning.

Skolen er en del af Randers Talent og Elites uddannelsestilbud, som er målrettet talentfulde sportsudøvere, og skolen har derfor en aftale med Team Danmark. Alle sportsudøvere uanset sportsgren kan søge om optagelse på Eliteidrætsskolen.

Undervisningen foregår på Nørrevangsskolen, mens morgentræningen finder sted forskellige steder i byen.

Ansøgning

Der er ansøgningsfrist den 15. februar hvert år.

Ansøgningen til Eliteidrætsskolen består af et ansøgningsskema og en trænerudtalelse, som skal sendes til skolen. Når skolen har modtaget begge dele, bliver du inviteret til en samtale med afdelingslederen for Eliteidrætsskolen og en morgentræning, hvor du bliver vurderet sportsligt i forhold til optagelse.

Du kan tidligst starte på Eliteidrætsskolen, når du skal i 7. klasse. Du kan dog også vente med at søge ind på Eliteidrætsskolen, til du skal i 8. eller 9. klasse. Du bestemmer dermed selv, om du vil gå på Eliteidrætsskolen et, to eller tre år.