Byrådsmøder

Randers Byråd holder møder i byrådssalen på Det Gamle Rådhus. Byrådsmøderne er som udgangspunkt åbne for offentligheden, og du kan følge mødet som tilhører i salen eller her på siden.

Randers Byråd holder næste møde tirsdag den 21. maj 2024 kl. 16.00 i byrådssalen på Det Gamle Rådhus.

Byrådets møder er åbent for offentligheden. Dog kan der på dagsordenen være punkter, som er lukket for offentligheden.

Sådan kan du følge byrådsmøderne

Det er muligt at følge byrådsmøderne direkte i lyd og billede, uanset hvor du befinder dig, så længe du har adgang til internettet.

 Det er også muligt at følge mødet som tilhører i byrådssalen.

Du kan se og/eller høre afholdte byrådsmøder, når det passer dig. Optagelsen fra seneste byrådsmøde er normalt tilgængelig dagen efter mødet.

Se video med og/eller lyt til det seneste byrådsmøde.

Via ovenstående link kan du hente video og lyd fra alle byrådsmøder fra den 13. september 2021 og fremefter og fra perioden 3. februar 2020 til 18. maj 2020.

Byrådsmøderne i perioden 15. juni 2020 til 10. september 2021 findes ikke på video.

Presse ved byrådsmøder

Pressen har adgang til at overvære åbne byrådsmøder inkl. spørgetid. Der er særlige arbejdspladser til medierne med netadgang. Journalister skal blive på pressepladserne og kan ikke bevæge sig rundt i byrådssalen under byrådsmødet.
Der kan optages lyd fra byrådsmødet via særlig udgang ved pressepladserne, ligesom byrådsmøderne streames på video over nettet. 

Pressen har mulighed for at deltage i aftensmaden i byrådets pause, så længe det respekteres, at byrådsmedlemmer skal have pause og kun efter aftale med den enkelte kan interviewes i pausen.

Pressen kan ikke deltage i lukkede punkter.

Under hensyn til at afvikle byrådsmødet uden at det forstyrres/påvirkes unødigt af mediernes tilstedeværelse og dækning, kan pressen tage foto/video og sende live helt frem til mødets start og ikke derefter.

Rettigheder til video og lyd

Rettighederne til video og lyd fra byrådsmøderne tilhører Randers Kommune. Ønsker du at benytte sekvenser fra mødet, kan du kontakte kommunikationschef Karen Balling Radmer på tlf. 8915 1531 eller mail kbr@randers.dk.