Byrådsmøder

Byrådsmøderne bliver holdt i byrådssalen på Det Gamle Rådhus. Møderne er som udgangspunkt åbne for offentligheden og du kan følge mødet som tilhører i salen eller her på siden.

Byrådet holder møde mandag den 15. juni og mandag den 22. juni i Thor Loungen på Cepheus Park Randers, Viborgvej 92. Møderne er åbne for offentligheden dog kan der på dagsordenen være punkter, som er lukket for offentligheden.

Møderne begynder klokken 16.00. Du finder dagsordener og referater for møderne her.

Sådan kan du følge byrådsmøderne

Alle er velkomne til at møde op som tilhører i Thor Loungen. Det er også muligt at høre lyden fra byrådsmøderne uanset hvor du befinder dig så længe, at du har adgang til internettet.

Der er indgang til mødet fra adressen Viborgvej 92 (Cepheus Park Randers hovedindgang).

Der er mulighed for parkering på parkeringsområdet ved Viborgvej eller på Water Wellness’ parkeringsområde.

Mødets opsætning er foretaget efter retningslinjerne for forebyggelse af coronasmitte. Thor Loungens store og rummelige omgivelser giver god mulighed for at skabe og opretholde den nødvendige afstand både mellem byrådsmedlemmer og tilhørere.

Du kan se og/eller høre afholdte byrådsmøder, når det passer dig. Optagelsen fra seneste byrådsmøde er normalt tilgængelig dagen efter mødet.

Du kan hente video og lyd fra alle byrådsmøder siden 3. februar 2020.

Video og lyd fra byrådsmøder

Rettigheder til video og lyd

Rettighederne til video og lyd fra byrådsmøderne tilhører Randers Kommune. Ønsker du at benytte sekvenser fra mødet, kan du kontakte kommunikationschef Karen Balling Radmer, tlf. 8915 1531 / kbr@randers.dk