Byrådsmøder

Byrådsmøderne bliver holdt i byrådssalen på Det Gamle Rådhus. Møderne er som udgangspunkt åbne for offentligheden og du kan følge mødet som tilhører i salen eller her på siden.

Byrådet holder sine møder på Det Gamle Rådhus. Møderne er åbne for offentligheden dog kan der på dagsordenen være punkter, som er lukket for offentligheden. I første halvår af 2020 holder byrådet ordinære møder på følgende tidspunkter:

  • Mandag den 13. januar
  • Mandag den 3. februar
  • Mandag den 2. marts
  • Mandag den 23. marts
  • Mandag den 27. april
  • Mandag den 18. maj
  • Mandag den 15. juni

Alle møder begynder klokken 16.00. Du finder dagsordener og referater for møderne her.

Sådan kan du følge byrådsmøderne

Alle er velkomne til at møde op som tilhører i byrådssalen. Det er også muligt at følge byrådsmødet direkte i lyd og billede uanset hvor du befinder dig så længe, at du har adgang til internettet.

Alle er velkomne til at møde op i byrådssalen og overvære byrådsmødet. Møderne bliver holdt i byrådssalen i Det Gamle Rådhus, Rådhustorvet 1, 8900 Randers C.

I byrådssalen er der sat stole op til tilhørerne. Der er dog et begrænset antal pladser, men skulle alle pladser være fyldte, er det muligt at overvære mødet fra et andet lokale i bygningen.

Borgere med handicap

Det er muligt for gangbesværede og kørestolsbrugere at få hjælp til at komme ind på Det Gamle Rådhus og op i byrådssalen, der ligger på 1. sal. Ønsker du assistance, er der yderligere informationer foran hovedindgangen til Det Gamle Rådhus før hvert byrådsmøde. Du er også velkommen til at ringe på tlf. 8915 1515.

Billeder og lyd

Vær opmærksom på, at der bliver optaget video og lyd under alle byrådsmøder. Optagelserne bliver sendt direkte og vil være tilgængelige på randers.dk efter møderne. Det er som udgangspunkt byrådsmedlemmerne, der bliver filmet. Dog vil tilhørerpladserne nogle gange være synlige i baggrunden af billedet, når de enkelte byrådsmedlemmer har taletid. Ønsker du som tilhører at undgå dette, har du mulighed for at følge byrådsmødet i et andet lokale.

Det er ikke tilladt at lave egne optagelser i lyd eller billede under byrådsmøderne.

Du kan se og/eller høre afholdte byrådsmøder, når det passer dig. Optagelsen fra seneste byrådsmøde er normalt tilgængelig dagen efter mødet.

Du kan hente video og lyd fra alle byrådsmøder siden 3. februar 2020.

Video og lyd fra byrådsmøder

Rettigheder til video og lyd

Rettighederne til video og lyd fra byrådsmøderne tilhører Randers Kommune. Ønsker du at benytte sekvenser fra mødet, kan du kontakte kommunikationschef Karen Balling Radmer, tlf. 8915 1531 / kbr@randers.dk