Adgang til nyeste industritekniske viden

Randers Kommune samarbejder med teknologicentret: ”Danish Advanced Manufacturing Research Center” (DAMRC*), der har særligt fokus på rådgivning og inspiration til procesoptimering i produktionsvirksomheder.

Virksomhederne i Randers Kommune skal have gode betingelser for deres udvikling og dermed også have muligheder for at få adgang til nyeste viden. Derfor har Randers Kommune indgået flere strategiske partnerskaber og samarbejder, der skal styrke vores lokale erhvervsliv til fremtiden.

Et af disse samarbejder er med teknologicentret: "Danish Advanced Manufacturing Research Center" (DAMRC), der har særligt fokus på rådgivning og inspiration til procesoptimering i produktionsvirksomheder.

  • DAMRC er superspecialiserede når det gælder fræsning og drejning af emner i metal, plast og komposit
  • DAMRC kan optimere de værktøjer og maskiner virksomheden bruger i f.eks. en spåntagningsproces
  • DAMRC har adgang til den nyeste viden indenfor VSR-Teknologier
  • DAMRC har stor erfaring med at samarbejde med små og mellemstore virksomheder.

Det er faktisk gratis for relevante virksomheder i Randers Kommune, at få besøg af ingeniørerne fra DAMRC.

I første omgang afsættes et par timer til et besøg, hvor virksomheden får mulighed for at præsentere sig selv og fortælle om produktionen. Herefter aftales yderligere et besøg, hvor der arbejdes med konkrete optimeringer over én til to dage. Der optimeres som udgangspunkt på eksisterende udstyr, hvorfor et eventuelt investeringsbehov vil være begrænset.

Randers kommunes samarbejde med DAMRC har til hensigt at skabe konkret værdi for vores virksomheder, enten i form af konkrete optimeringer eller bevillinger, som DAMRC også kan være behjælpelig med.

DAMRC er lokaliseret i Herning, har 80 medlemmer blandt store, mellemstore og små virksomheder, uddannelses- og forskningsinstitutioner, organisationer, erhvervsråd og kommuner, heriblandt Randers Kommune.

Tag derfor fat i os allerede i dag, hvis du vil hører mere om mulighederne for at stå stærkere i fremtiden.

Kontakt

Erhvervskonsulent i Randers Kommune
Helle Bjerg Hellesøe
E-mail: Helle.bjerg.hellesoe@randers.dk