A Tech Supply

Som eksternt salgsselskab for Dencker A/S og Trend Mould ApS sælger vi sprøjtestøbte emner og værktøjer.

A Tech Supply er ansvarlig for rådgivning og produktionsoptimering af dit emnedesign, mens Dencker A/S og Trend Mould ApS producerer både værktøjer og emnerne. Dermed kan vi sikre optimale løsninger i hele processen for kundespecifikke emner og systemleverancer. Dencker A/S ejes til 40 % af den på Københavns Børsen C25 koncern Demant A/S.

Produktion

I vores topmoderne produktion i Skals og Nykøbing Mors, producerer vi både værktøjer, prototyper (3D-printet, sprøjtestøbt eller CNC-bearbejdet) samt sprøjtestøbte emner, helt fra mikro-plastemner til en størrelse på ca. 1x1 m. Grundet mange års fokus på automatisering, optimering og effektivisering samt standardiserede indsatsforme kan vi tilbyde meget hurtige leveringstider til konkurrencedygtige priser – også på en world wide benchmark.

Værktøjsfremstilling og Quick Tool indsatsværktøjer

Både Dencker A/S og Trend Mould ApS producerer selv værktøjer.

Ud over almindelige stål- og aluminiumværktøjer har begge firmaer i mange år haft fokus på indsatsværktøjer. Mere end 30 moderforme og flere standardiserede indsatsstørrelser er basis for korte leveringstider på prototyper og udfaldsprøver samt tilstrækkelig kapacitet til serieproduktion. Værktøjsafdelingerne har sænk- og trådgnistere i flere forskellige størrelser samt diverse fræsere og drejemaskiner med op til 9 akser.

Se video om Dencker A/S på Youtube.

Mikro Tooling og Mikro Moulding

Dencker A/S er en af de førende europæiske producenter af værktøjer til mikro sprøjtestøbning og sprøjtestøbte mikroemner og har i mange år løst opgaver i medicinalindustrien.

Samarbejde

Dencker A/S og Trend Mould ApS har arbejdet sammen i mange år og afdækker i deres samlede kernekompetencer, forskellige krav til emnets detaljeringsgrad, størrelse og tolerancer. Kunderne har i mange år sat pris på vores seriøsitet, kvalitet, leveringsevne samt fleksibilitet. Vi kan på vores store og alsidige maskinpark producere sprøjtestøbte emner med batchstørrelser fra nogle 100 styk til flere millioner styk til konkurrencedygtige priser.

Vi er i tæt dialog med kunden hele vejen igennem processen fra ideoplæg til et færdigt produkt.

Kvalitet

Kvaliteten af varen og leveringen er fundamentet i medarbejdernes daglige arbejde, hvilket er en fællesnævner i alle 3 selskaber, både i dag og i morgen. Dencker A/S er ISO 9001:2015 certificeret.

Viden

Mange års erfaring fra alle parter, hjælper dig med at finde den optimale løsning, til netop dit projekt – uanset hvordan dit emne skal produceres og vi hjælper gerne med optimeringen af emnet, set i en helhedsbetragtning.

Egne produkter

Vi har et lille program af egne produkter, som vi begynder at markedsføre. Der er planer om mange flere egne produkter i fremtiden.