Toppac A/S

Plastemballage til fødevareindustrien.

Kort fortalt om Toppac A/S

Toppac producerer sprøjtestøbt plastemballage til fødevareindustrien i både Danmark og udlandet. Virksomheden specialiserer sig især ved at producere såkaldt in mould labeling, hvor etiketten på plastemner indarbejdes i emnet som en del sprøjtestøbningen. Toppac har hovedkontor og produktion i Randers, Danmark, to salgsafdelinger i henholdsvis UK og Benelux, samt 18 distributører fordelt over Europa.

Toppac A/S' produktion

Toppac's udvikling og vækst har været mulig på grund af en konstant fokus på produktudvikling af innovative emballageløsninger, baseret på vores kunders behov. Investeringer i den nyeste robot- og maskinteknologi er en af de vigtigste faktorer for Toppac, fordi det betyder fleksibilitet, kvalitet og høj effektivitet. Toppac A/S har løbende udvidet faciliteterne og i dag har vi en moderne fabrik på 9000 m2. Vores maskinpark producerer plastemballage 24/7, 360 dage i løbet af året. Det betyder, at virksomheden altid standardvarer på lager, og kan levere med korte leveringstider.

Vi er BRC Global Standard Issue 5 certificeret (High hygiene Risk, Grade AA), hvilket betyder, at vi er godkendt som leverandør til fødevareindustrien efter meget høje standarder. Toppac er blevet hædret med flere priser gennem årene, såsom 3 x Børsens Gazelle.