Gør karriere i den innovative plastbranche

Plastklyngen i Randers består af landets mest moderne og automatiserede industrivirksomheder. Og de er altid på udkig efter nye, dygtige medarbejdere, og du kan være én af dem!

Plastvirksomheder i Randers søger både faglærte og ufaglærte medarbejdere, der er nysgerrige på ny teknologi og har lyst til at blive en del af en innovativ branche.

Plastvirksomhederne i Randers er kendt for deres høje grad af automatisering og investering i ny teknologi. Og flere af virksomhederne er langt fremme inden for både 3D-print og robotisering.

Plastindustrien i Randers producerer mange forskellige produkter, som du kender fra din hverdag. Alt fra fødevareemballage til fx skyr, ketchup og fetaost til hospitalsflasker og designerstole lavet af genbrugsplast. Den velkendte hoptimist produceres også i Randers.

Bæredygtighed, genanvendelse og cirkulær økonomi udgør en central del af plastindustriens forretningsmodeller. Virksomhederne er især kendetegnet ved ressourceeffektivitet, høj genanvendelsesprocent og brug af affaldsplast i produktionen.

Plastbranchen ansætter både ufaglærte og faglærte. Ansatte i plastbranchen ofte uddannet som plastmagere, plastmedhjælpere og industriteknikere. Mange plastvirksomheder i Randers søger også ufaglærte medarbejdere, som har mulighed for at blive oplært, mens de er i arbejde. Virksomhederne tager gerne imod uopfordrede ansøgere. Derudover findes der stillingsopslag på alle jobportaler.

Hvad byder arbejdet på, og er der gode jobmuligheder i plastbranchen? Se videoen og få svaret.