Hvad laver ansatte i plastindustrien?

Ansatte i plastindustrien producerer mange forskellige produkter, som du kender fra din hverdag. Alt fra fødevareemballage til fx skyr, ketchup og fetaost til hospitalsflasker og designerstole lavet af genbrugsplast. Den velkendte hoptimist produceres også i Randers.

Plastbranchen er for dig, der er nysgerrig på ny teknologi og har lyst til at blive en del af en innovativ branche. Plastvirksomhederne i Randers er kendt for deres høje grad af automatisering og investering i ny teknologi. Og flere af virksomhederne er langt fremme inden for både 3D-print og robotisering.

Plastbranchen ansætter både ufaglærte og faglærte. Ansatte i plastbranchen ofte uddannet som plastmagere, plastmedhjælpere og industriteknikere. Mange plastvirksomheder i Randers søger også ufaglærte medarbejdere, som har mulighed for at blive oplært, mens de er i arbejde. Virksomhederne tager gerne imod uopfordrede ansøgere. Derudover findes der stillingsopslag på alle jobportaler.

Hør hvordan det er for Mette at arbejde som plastmedhjælper ved Toppac A/S, som fx giver hende mulighed for fleksible arbejdstider. 

Er der mange jobmuligheder inden for plastbranchen? Hør Niels, plastmager ved MV Plast, fortælle om de mange spændende projekter og jobsikkerheden i branchen. 

Hør hvad der tænder Thomas, industriteknikerlærling ved Vink Plast ApS, ved at arbejde i plastbranchen, og hvorfor han glæder sig til at komme på arbejde.

Hør hvorfor Daniel, plastmager ved RPC Berry Superfos, arbejder som plastmager og hvilke muligheder det giver ham.