Cirka 25 procent af de ansatte medarbejdere er ansat i fleksjob, mens virksomheden også løbende har personer i virksomhedspraktik. Og det har en stor værdi, at der løbende kommer nye medarbejdere ind. Det giver et frisk pust til personalegruppen samt til løsningen af opgaverne.
”Det betyder meget, at vi kan hjælpe personer videre i deres liv og give dem mulighed for at få afprøvet forskellige kompetencer. Samtidig er det også en gevinst i vores arbejde, at vi får nye ind, der udfordrer den måde, som vi gør tingene på, og at vi får en ekstra hjælpende hånd. Det giver noget fleksibilitet i opgaveløsningen,” siger Mie Boye.
Randers Kommune anerkender hvert år 20 lokale virksomheder, som gør en særlig indsats for at sikre et mere mangfoldigt arbejdsmarked, hvor alle får mulighed for at bidrage efter evne. Certifikatet gives ud fra tre politiske bestemte kriterier i Randers:
Alle modtagere af CSR-certifikatet lever op til Verdensmal 8 om anstændige jobs og økonomisk vækst. Det indbefatter en rekrutterings- og personalepolitik, hvor virksomheden udviser ordentlighed i forhold til løn og arbejdsvilkår efter gældende overenskomster og lovgivning.
Certifikatet tildeles i det kalenderår, hvor virksomheden opfylder kriterierne og gælder i to år fremadrettet. CSR-certifikat 2024 uddeles af Center for Virksomhedsservice og Rekruttering på vegne af Randers Kommune og gælder for 2024-25. Se, hvem der ellers har modtaget certifikatet i 2024: https://www.randers.dk/erhverv/arbejdskraft/social-ansvarlighed/csr-certifikat/