Koldskål på menuen ved Madservice Kronjylland

Sommeren er over os, og den har også indfundet sig på Madservice Kronjylland, hvor kunder nu kan bestille koldskål i alverdens afskygninger.

Findes der noget mere sommerligt en god omgang koldskål? Visiterede kunder, som får leveret mad hos Madservice Kronjylland, har igennem hele sommeren mulighed for at bestille mange varianter af koldskål – hver uge er der en ny variant. I løbet af sommeren står menuen f.eks. på jordbærkoldskål, kirsebærkoldskål, kærnemælkskoldskål, tropisk koldskål, ymerkoldskål, hindbærshake og solbærshake.

"En af de store hit denne sommer er ymerkoldskål. Bestillingerne til en uge kan nemt betyde, at vi laver 160 liter," siger Marianne Sloth Sørensen, leder på Madservice Kronjylland.

Koldskål på mange måder

Der er mange forskellige måder at indtage koldskål. Det kan spises med ske eller drikkes af glas med eller uden sugerør. Og vil man have en kølig sommerdrink, kan man også tilføje en enkelt isterning.

Koldskål kan også spises med mange forskellige slags tilbehør. Det kan f.eks. være de kendte kammerjunkere, men vil man eksperimenteret lidt, kan man også prøve med tvebakker, ristede havregryn, cornflakes, mysli, bananstykker, jordbær, hindbær, blåbær eller andet. Kun din fantasi sætter grænserne.

Seneste nyheder

Nyheder