Unge fra hele Jylland i Randers for at dyrke atletik

For femte år i træk var 200 unge fra STU-uddannelser i hele Jylland på besøg på Langvang for at dyrke atletik torsdag den 8. juni. Vejret var fantastisk, mens de unge dystede i disciplinerne 60-meterløb, spydkast, kuglestød, længdespring og boldkast.

Spydkast var en af disciplinerne, de unge dystede i på Langvang. (Foto: Randers Kommune)

De 200 unge kommer fra 10 særligt tilrettelagte uddannelser (STU) i Jylland blandt andet i Holstebro, Arden, Kolding, Viborg, Aarhus og Skanderborg. Skoleleder fra CSV-skolen i Hald, som udbyder STU-uddannelsen, Poul Erik Bloch åbnede dagen.

"Velkommen til jer alle og tak for at have taget det gode vejr med. Det er imponerende, at vi er 200 deltagere samlet fra hele Jylland," sagde Poul Erik Bloch til de mange fremmødte.

Solen strålede fra den blå himmel, mens der blev kastet, løbet og sprunget på idrætsanlægget på Langvang.

"Atletik er mere end bare en sport. Det er en måde at udfordre sig selv både fysisk og mentalt. Det handler ikke kun om at vinde, men også om at lære og vokse sammen med sine venner," sagde Poul Erik Bloch, som også takkede dem, som hjalp på dagen:

"Vi er taknemmelige for den store hjælp, som vi får fra frivillige, studerende, pårørende og medarbejdere for at sikre, at dette stævne igen i år bliver en succes. Uden jeres indsats ville vi ikke stå her i dag."