Madservice

Der er mulighed for at blive godkendt til madservice, hvor du får bragt mad hjem til dig.

For at blive godkendt til madservice (udbragt mad), skal du som udgangspunkt ikke være i stand til selv at lave varm mad. Der er dog også andre forhold, som kan berettige til udbragt mad f.eks.:

  • hvis det kniber med at spise varieret
  • hvis madlavning er en stor byrde, og du mister kræfter til andre gøremål
  • hvis udbragt mad kan forebygge underernæring og livsstilssygdomme f.eks. diabetes
  • hvis den udbragte mad kan være et supplement til enkelte retter, du selv kan tilberede.

Ønsker du at få madservice, skal du kontakte kommunens visitationsafdeling på tlf. 89 15 25 50. Du kan også bede hjemmeplejen om hjælp.

Har du behov for hjælp i forbindelse med anretning eller spisning af måltidet, aftales dette med visitationsafdelingen.

Prisen på udbragt mad fastsættes hvert år af byrådet, og prisen for diætmad er den same som almindelig mad. Betaling sker månedsvis bagud ved træk i din pension.

Hvis du bliver godkendt til madservice, kan du få leveret mad fra Madservice Kronjylland eller Det Danske Madhus. Madservice Kronjylland er den kommunale leverandør, mens Det Danske Madhus er en privat leverandør, der er godkendt af Randers Kommune.

Madservice Kronjylland

Der lægges stor vægt på valgfrihed og fleksibilitet hos Madservice Kronjylland.

Madservice Kronjylland har tradition for at tilbyde et bredt udvalg af de retter, som kunderne ønsker. Retterne varierer fra uge til uge og i løbet af året.

Madservice Kronjylland bruger kun råvarer af høj kvalitet og tilbereder maden efter gamle traditioner tilsat ny viden, hvilket gør maden både sund og velsmagende. Det er et mål for Madservice Kronjylland, at maden skal smage så hjemmelavet som muligt.