Asferg - Æblehaven

Vil du være del af en dejlig landsby med sammenhold og fællesskab, så er Asferg din mulighed for at komme til at bo i rolige og landlige omgivelser 12 km nord for Randers.

Tag på en travetur gennem Asferg Mose og oplev et stykke unikt natur. Asferg Mose er en gammel højmose, der ligger ca. 1 kilometer øst for Asferg.

Grundene i Æblehaven er placeret i udkanten af Asferg, hvor der i rolige omgivelser er udsigt over de idylliske marker.

Der er kort afstand til skole og indkøb og kun få minutters kørsel til motorvej E45 lige midt mellem Aalborg og Aarhus. Dermed skal I ikke køre langt for at nå frem til hverken skole eller arbejde.

Asferg har mange aktive borgere og foreninger samt et nyt aktivitetshus med fitnessmuligheder og aktiviteter for børn og voksne.

Vil du reservere en grund?

Aktivér kortet nedenfor. Tryk på "ledig" eller "reserveret" ud for adressen og udfyld formularen.

 

Køb af byggegrund

På vores side "Værd at vide om køb af byggegrund" kan du læse, hvordan du køber eller reserverer en byggegrund. Derudover kan du også læse om købsaftale, betaling, tinglysning, byggepligt og tilslutning m.m.

Hvem kan købe?

Grundene kan alene erhverves af fysiske personer, og ingen køber kan erhverve mere end én grund.

Randers Kommune forbeholder sig retten til at afvise en køber, såfremt det vurderes, at den pågældende køber alene erhverver grunden med henblik på videresalg – herunder også i bebygget stand – og ikke til egen benyttelse.