Spentrup- Høgshøjvej

Nu udbydes 38 byggegrunde på Høgshøjvej i Spentrup. Alle 38 grunde er byggemodnede og klar til dit byggeri.

Nedenfor finder du oversigt over priser på grundene. 

Tryk på kortet nedenfor for at se, hvilke grunde der er ledige, reserverede og solgte. 

Se salgsmateriale nedenfor og i salgsmappen

38 byggegrunde på Høgshøjvej

Randers Kommune udbyder nu etape 2 af parcelhusgrunde i lokalplan 535 til salg. Alle grunde er byggemodnede og udbudsprisen er inkl. tilslutningsbidrag til el, vand og kloak.

Der gøres opmærksom på, at den gang- og cykeltunnel under Birke Allé, der er nævnt i lokalplan 535, er erstattet af en krydsningshelle med tilhørende støjsluser ud for boligområdet på Bisagervej.

Reservation

Der er mulighed for at reservere en byggegrund, mens du er i proces med at undersøge finansiering forud for køb.

Du kan gratis og uforpligtende reservere en byggegrund i 4 uger.  Bliver du ikke klar til at købe i løbet af reservationsperioden, har du mulighed for at forlænge reservationen én gang med 4 uger, hvis der ikke andre reservanter i kø.

Reservation er ikke det samme som en forkøbsret. Når du har reserveret en grund, betyder det, at den ikke bliver solgt til anden side, uden vi har spurgt dig først, om du vil byde på grunden.

Er der flere interesserede købere til samme grund, kan der gennemføres en lukket budrunde mellem de relevante parter.

Hvem kan købe?

De kommunale parcelhusgrunde kan alene erhverves af fysiske personer, og ingen køber kan erhverve mere end én grund.

For at fremme kommunens salg af byggegrunde, kan kommunen vælge at sælge én eller flere parcelhusgrunde i en udstykning til virksomheder (byggeselskaber), der køber grundene med henblik på videresalg i bebygget stand.

Vedtaget af Randers Byråd den 26.02.2024

Hvordan køber du en grund?

Randers Kommune har haft grundene til salg i offentligt udbud i perioden 27.10.2022 - 28.11.2022.

De grunde, der ikke er solgt under det offentlige udbud, er nu frigivet til salg på hjemmesiden.

Ønsker du at afgive købstilbud på en byggegrund på Høgshøjvej, kan du sende udfyldt købstilbud pr. mail til byggegrunde@randers.dk. Du finder dokumentet til afgivelse af købstilbud i salgsmappen.

Spørgsmål til lokalplan 535 og byggeri?

Du er meget velkommen til at kontakte byggesag på tlf. 8915 5100.

På vores side "Værd at vide om køb af byggegrund" kan du læse, hvordan du køber eller reserverer en byggegrund. Derudover kan du også læse om købsaftale, betaling, tinglysning, byggepligt og tilslutning m.m.

Flyt til Spentrup

I Spentrup kan du se horisonten, mærke den friske luft og benytte byens mange rekreative muligheder. Spentrup ligger i åbne vidder kun 10 minutters kørsel fra Randers med kulturtilbud og storbyliv.  I Spentrup følger du i St. St. Blichers fodspor, hvilket opleves i byens kulturmiljø og med Blichers mindestue. Tag familien med i plantagen nord for byen og find Hvidstengruppens nedkastningssteder eller træk stikket og nyd over tid den nyanlagte folkeskovs opblomstring.

Du kan cykle til Randers på banestien, hvilket gør den daglige pendling til Randers til en dejlig hverdagsoplevelse. Arbejder du i Aarhus eller Aalborg? Intet problem. Med en kort køretur til E45 kan du nå Århus på 40 minutter eller Aalborg på under en time. Du får trygge og nære rammer i jeres daglige liv og kort vej til karriere i de store byer. Kort sagt et liv i balance. 

I Spentrup har de det hele, og de har også plads til dig og din familie. Med et stærkt foreningsliv i udvikling og faciliteter med alt fra svømmehal til idrætshaller er mulighederne mange. Hop på jernhesten og nyd en hyggelig cykeltur gennem smukke skovstrækninger og historiske steder eller tag en 6 minutters køretur til Langvang Atletik- og Multihal i Randers.

Fællesskab prioriteres i Spentrup, hvor det aktive lokalråd arbejder for at understøtte byens fællesskaber og etablere nye mødesteder. Og de gør det ret godt – hvis vi selv skal sige det. Lige nu arbejder lokalrådet blandt flere andre projekter på at udvide rammerne for aktiviteter i byens haller, så de favner mere end sport og gøres til hele byens huse.