38 byggegrunde på Høgshøjvej i Spentrup

Randers Kommune er færdige med at byggemodne på Høgshøjvej 1-47. Det forventes, at grundene sættes til salg medio oktober 2022.

Salg af grundene

Når kommunen udbyder fast ejendom, herunder byggegrunde i nye udstykninger, skal der indledningsvis gennemføres et offentligt udbud. Det vil sige, at alle grunde udbydes til salg i en 4 ugers periode. Her har alle har mulighed for at byde ind med købstilbud. Der kan bydes på op til 5 grunde i prioriteret rækkefølge, og der skal bydes udbudsprisen eller mere. Når udbudsperioden er slut, vil alle de indkomne bud blive gennemgået, og grundene sælges i forlængelse det offentlige udbud til højestbydende.

De byggegrunde, der ikke er solgt i udbudsperioden, ligger til almindeligt salg på vores hjemmeside efterfølgende.

Det er ikke muligt at reservere byggegrunde, inden det offentlige udbud er gennemført.

Vi forventer, at grundene udbydes til salg medio oktober 2022.

Der gøres særskilt opmærksom på, at den gang- og cykeltunnel under Birke Allé, der er nævnt i lokalplan 535, bliver erstattet af en krydsningshelle med tilhørende støjsluser ud for boligområdet på Bisagervej.

Spørgsmål om priser m.v.

Vi kan på nuværende tidspunkt desværre ikke svare på spørgsmål om priser. Det skyldes, at vi afventer den politiske proces med godkendelse af udbudspriser.

Det er heller ikke muligt at reservere grundene.

Vi vil løbende opdatere hjemmesiden, og vi opfordrer til, at du tilmelder dig til at abonnere på nyt fra grundsalg.

Hvem kan købe?

Grundene kan alene erhverves af fysiske personer, og ingen køber kan erhverve mere end én grund.

Randers Kommune forbeholder sig retten til at afvise en køber, såfremt det vurderes, at den pågældende køber alene erhverver grunden med henblik på videresalg – herunder også i bebygget stand – og ikke til egen benyttelse.

Flyt til Spentrup

I Spentrup kan du se horisonten, mærke den friske luft og benytte byens mange rekreative muligheder. Spentrup ligger i åbne vidder kun 10 minutters kørsel fra Randers med kulturtilbud og storbyliv.  I Spentrup følger du i St. St. Blichers fodspor, hvilket opleves i byens kulturmiljø og med Blichers mindestue. Tag familien med i plantagen nord for byen og find Hvidstengruppens nedkastningssteder eller træk stikket og nyd over tid den nyanlagte folkeskovs opblomstring.

Du kan cykle til Randers på banestien, hvilket gør den daglige pendling til Randers til en dejlig hverdagsoplevelse. Arbejder du i Aarhus eller Aalborg? Intet problem. Med en kort køretur til E45 kan du nå Århus på 40 minutter eller Aalborg på under en time. Du får trygge og nære rammer i jeres daglige liv og kort vej til karriere i de store byer. Kort sagt et liv i balance. 

I Spentrup har de det hele, og de har også plads til dig og din familie. Med et stærkt foreningsliv i udvikling og faciliteter med alt fra svømmehal til idrætshaller er mulighederne mange. Hop på jernhesten og nyd en hyggelig cykeltur gennem smukke skovstrækninger og historiske steder eller tag en 6 minutters køretur til Langvang Atletik- og Multihal i Randers.

Fællesskab prioriteres i Spentrup, hvor det aktive lokalråd arbejder for at understøtte byens fællesskaber og etablere nye mødesteder. Og de gør det ret godt – hvis vi selv skal sige det. Lige nu arbejder lokalrådet blandt flere andre projekter på at udvide rammerne for aktiviteter i byens haller, så de favner mere end sport og gøres til hele byens huse.