Skoleferie

Se Randers Kommunes standardferieplan for skolerne. Ferieplanerne kan dog variere fra skole til skole.

Feriekalender

Den enkelte skole må gerne lægge ferierne anderledes i forhold til Randers Kommunes standard-ferieplan, hvis den ønsker det. Der er blot krav om, at der skal være 200 skoledage om året. Ønsker du oplysninger vedr. ferieplanen for indeværende skoleår, henviser vi derfor til jeres skoles hjemmeside.

Særligt ift. skolefritidsordninger

I ferieperioderne, hvor der ikke er særlig mange børn til stede i skolefritidsordningerne, er det ikke alle SFO'er, der holder åbent. Det betyder, at dit barn, hvis det har behov for et SFO-tilbud i ferien, muligvis skal afleveres til en anden SFO end den vante i den pågældende ferie.

Hvilke SFO'er der holder ferielukket, og hvilken SFO man i stedet skal benytte, vil blive meddelt løbende ud via opslag i dit barns normale SFO. 

Er du i tvivl om noget i forhold til dit barns ferieinstitution, så kan du altid få mere at vide ved, at henvende dig til personalet i dit barns SFO.

Der tilbydes mulighed for aflevering i ferieinstitutioner i sommerferien (bortset fra den første skolefri uge, typisk uge 27, samt ugen op til skolestart, typisk uge 32). I disse uger foregår pasning i egen SFO.

Der holdes lukket i SFO i uge 29 og 30.

Der tilbydes desuden et SFO-tilbud i ferieinstitutioner i uge 7 (vinterferien), samt uge 42 (efterårsferien).