Lær at tackle hverdagen som pårørende

Kurset er for dig, som er nær pårørende til en voksen med langvarig sygdom. Du lærer at passe på dig selv i en hverdag med sygdom tæt på.

På  'Lær at tackle hverdagen som pårørende' lærer du at passe på dig selv i en hverdag med sygdom tæt på. Du får et frirum, hvor du møder andre i samme situation som dig selv, og så får du konkrete værktøjer, som du kan bruge til at klare udfordringerne som pårørende til en syg person. Hør mere om kurset i videoen herunder.

Hvad lærer jeg?

Du lærer bl.a. at:

  • Håndtere stress
  • Håndtere træthed og dårlig søvn
  • Håndtere den dårlige samvittighed
  • Kommunikere med den syge og andre
  • At sætte dig selv mål - og nå dem

Kurset fokuserer på, hvordan du som pårørende fortsat kan trives, selv om en nær ven, en forælder, en partner eller ægtefælle er langvarigt syg.

Hvem underviser?

Kurset ledes af to instruktører, som er uddannet til at undervise på kurset. Mindst en har egne erfaringer med det at være pårørende og ved derfor, hvordan det føles, når pårørendesituationen fylder meget eller overtager hverdagen.

Hvor og hvor ofte?

Kurset afholdes i Randers Sundhedscenter og er et 7 ugers forløb. Man mødes én gang om ugen i 2,5 time. 

Næste kursus starter

I foråret 2020 tilbyder vi to kurser:

Hold 2

Kurset foregår over 7 tirsdage kl. 17.00 – 19.30

Kursusstart er tirsdag 25 august 2020 og kurset slutter tirsdag 6. oktober 2020

Hold 3

Udskudt på ubestemt tid.

Tilmelding

Inden du kan starte på et kursus, skal du tale med vores koordinator. Det gør du ved at sende en mail til laerattackle@randers.dk, hvori du skriver dit navn og telefonnummer, og så kontakter vi dig.