Fit for Kids

Fit for Kids er et landsdækkende sundhedsprogram for børn og unge 7-15 år, som gerne vil tabe sig og komme i bedre form.

FitforKids er en frivillig forening, der tilbyder gratis sundhedsforløb til børn mellem 7-15 år og deres familier i hele Danmark. FitforKids-programmet er videnskabeligt testet af Rigshospitalet, og undersøgelserne viste, at børn der går til FitforKids taber sig, får bedre kondi, får mindre fedt om maven og bliver gladere for livet og sig selv.

FitforKids er et danskudviklet program skabt af FitforKids i samarbejde med ernæringseksperter, fitnessinstruktører, psykologer og pædagoger. 

FitforKids er støttet af bl.a. Kronprins Frederik og Kronprinsesse Marys Fond.

FitforKids-program

FitforKids-programmet består af kostvejledning, træning, coaching, motivationsprogram, præmier til børnene og hyggelige events. Programmet varetages af frivillige instruktører.

Træningen foregår på Randers Realskole tirsdage kl. 17.00-18.00 (kun for børn) og lørdage kl. 10.30-12.00 (også for forældre og søskende). FitforKids er en enestående mulighed for hele familien til at få en sundere livsstil.

Det får jeres familie:

  • Ugentlig træning og vejning
  • Kostvejledning i hjemmet
  • Personlig kostplan (tilpasset jeres madkultur)
  • Motivationsprogram via app, sms og e-mail
  • Forældrecoaching
  • Præmier ved succes

FitforKids-programmet er helt gratis.

Der er optag hele året. I juli og august er der dog sommerferie.

Tilmelding foregår ved at ringe til Fit for Kids på tlf. 7070 2920 eller sende en mail til info@fitforkids.dk. Du er også velkommen til at skrive eller ringe, hvis du har spørgsmål.