Vi fejrer 100.000 borgere i kommunen

Randers Kommune har rundet 100.000 borgere. Det fejres i 17 byer i kommunen den 13. april fra kl. 11. Tidspunktet kan variere enkelte steder.

Kom og vær med til den fælles fejring, der består i musik eller anden underholdning, kaffe, kage og fælles-plantning af 3 egetræer. På dagen tager repræsentanter fra byrådet ud til byerne for at deltage i festlighederne og plante tre egetræer på en udvalgt plads i hver by. Ved træernes fod placeres en sten med en indgraveret plade, som markerer, at vi ved fælles indsats på tværs af kommunens fællesskaber og lokalsamfund, nu er 100.000 borgere i kommunen.

”Det er stort, at vi nu er rundet 100.000 borgere, og det håber jeg, at mange vil være med til at fejre. I fællesskab har vi en masse at byde på blandt andet fantastisk natur, et begivenhedsrigt kultur- og fritidsliv, dejlige lokalsamfund og en skøn storby. Jeg er glad for, at så mange nu kan kalde Randers Kommune deres hjem,” siger Torben Hansen, borgmester i Randers Kommune.

Fejringen finder sted i Randers, Assentoft, Langå, Stevnstrup, Spentrup, Harridslev, Ø. Bjerregrav, Fårup, Øster Tørslev, Havndal, Asferg, Gjerlev, Mellerup, Ålum, Uggelhuse, Haslund og Udbyhøj.

Det er VERDO og ELRO-fonden, der har finansieret træer og sten med plader, samtidig med at de gør klar til selve plantningen. Kommunens driftsafdeling leverer træerne med vækstrør og stenen med pladen på. Det er lokale som planter træerne.

Del din oplevelse på dagen med #100000iranderskommune

Program for de enkelte byer følger. Følg med på www.randers.dk/fejring