Andenplads til Årets Læreplads

Madservice Kronjylland har fået en andenplads til den årlige, lokale nominering af Årets Læreplads.

Alex Kjær Nielsen startede som ernæringsassistentelev i Madservice Kronjylland i januar måned. Hans praktik har indtil videre været så givende både personligt og fagligt, at han har indstillet arbejdspladsen til Årets Læreplads. I sin nominering skriver han blandt andet:

”Som elev bliver man taget rigtigt godt og trygt imod af både ledelse og ansatte, og man bliver tilknyttet to elevansvarlige. Madservice Kronjylland er kompetente til at gå ind og mærke efter, hvor den enkelte elev er i sin udvikling, kunnen og formåen, og derudfra, i samråd med eleven, planlægge forløb, ansvar, udfordringer og eventuelle behov for ekstra opgaver.”

Og den gode modtagelse, ansvaret og udfordringer gør også, at det er et rigtig godt sted at være, for som han selv skriver: ”… jeg ser på os, som en lille familie i det kronjyske, hvor der er plads til at have det sjovt med hinanden, uden at det går ud over produktion og kvaliteten”.

Betyder meget

Nominering førte til en andenplads, og det er Marianne Sloth Sørensen, leder på Madservice Kronjylland også stolt af. Dét, der betyder mest er de fine ord, som Alex Kjær Nielsen har skrevet.

”Alt det, som Alex har skrevet i sin nominering, betyder rigtig meget for os alle. Det er en fælles indsats, der gør, at vi kan tilbyde så god en læreplads. Og så betyder det rigtig meget for os at have elever. Vi bliver motiveret af at få friske elever ind, fordi de stiller spørgsmål, kommer med gode ideer og bringer nyt liv ind,” siger Marianne Sloth Sørensen.

Hvert år kåres Årets Læreplads og Årets Innovative Læreplads i Danmark. Danske erhvervsskoler og
Gymnasier (DEG) og Fonden for Entreprenørskab står bag priserne. Andenpladsen til Madservice Kronjylland er en del af den lokale kåring. Vinderen af den lokale kåring får efterfølgende mulighed for at deltage i den landsdækkende konkurrence.

Kunne du også tænke dig at blive ernæringsassistentelev på Madservice Kronjylland. Vi søger lige nu elever. Se mere. 

Ernæringsassistentelev Alex og elevvejleder Rikke