Byråd giver grønt lys til 32 nye almene boliger i Harridslev

Opførslen af 32 nye almene boliger ved Rønnevej i Harridslev rykker nærmere. På mødet den 27. november 2023 har Randers Byråd godkendt projektet med en pris på 67 millioner kroner.

Visualisering: Arkitektfirmaet NORD AS

På det grønne område mellem Korshøjskolen og Rønnevej i Harridslev kan opførslen af 32 nye almene boliger snart gå i gang. I hvert fald har byrådet på mødet den 27. november 2023 nu givet en endelig godkendelse af projektet med en samlet pris på 67 millioner kroner.

Konkret vil der blive opført:

  • 4 stk. 2-rums boliger á ca. 70 kvm.
  • 14 stk. 3-rums boliger á ca. 91 kvm.
  • 14 stk. 4-rums boliger á 102 kvm.

De nye boliger har været på tegnebrættet siden 2021, hvor byrådet for første gang prioriterede et forslag fra Lejerbo Randers om at opføre almene boliger på stedet. Sidste år købte Lejerbo den godt 9000 kvadratmeter store grund af Randers Kommune, og i foråret godkendte byrådet det konkrete projekt. Siden da er der ændret lidt på boligernes størrelse, og derfor har byrådet nu behandlet sagen igen.

De nye boliger får en varierende højde på 1-1½ etager og med en placering lige ved siden af skolen, tæt på fritidsaktiviteter, kollektiv trafik og cykelsti er forventningen, at boligerne vil være særligt attraktive for børnefamilier.