Cykelkampagne giver god stemning og bedre sundhed på arbejdspladserne i Randers

Med sine konkurrencer, kagetrofæer og medarbejdersundhed bidrager Vi cykler til arbejde til en bedre arbejdsplads. Cyklistforbundet og Randers Kommune opfordrer nu alle til at cykle til arbejde hver dag i maj sammen med kollegaerne - få tjekket og fixet din cykel gratis den 25. april.

Cykler du længere end Lars fra økonomi? Har du flere cykeldage end Maria fra IT? Har Emil fra værkstedet klaret den lokale djævlebakke før dig? Årets Vi cykler til arbejde kampagne fra Cyklistforbundet, som nu har åbnet for tilmeldingen, skal nok puste til konkurrencegenet hos deltagerne.

"Når du deltager i Vi cykler til arbejde, skal du have det sjovt med dine kollegaer. Vi hylder det gode kollegiale arbejdsmiljø, og den gode stemning på arbejdspladsen er klart i fokus, så på den måde er vi enhver HR-afdelings drøm," siger Kenneth Øhrberg Krag, der er direktør i Cyklistforbundet

Og Frank Nørgaard, formand for Miljø- og teknikudvalget i Randers Kommune bakker op:

"Når man kan gøre noget godt for sig selv, for miljøet og for fællesskabet på arbejdspladsen på en og samme tid, så rammer man plet. Og det er tilfældet i Vi Cykler til Arbejde. Jeg håber rigtig mange arbejdspladser i Randers Kommune vil tage udfordringen op og fylde cykelstierne i hele maj måned," siger Frank Nørgaard.

Få tjekket og fixet din cykel ved Justesens Plæne

Randers Cykelby skyder Vi Cykler Til Arbejde i gang med et event på cykelstien ved Justesens Plæne torsdag den 25. april fra kl. 14.30-16.30. Her kan borgere komme forbi og gratis få tjekket og fixet cyklen af en cykelmekaniker, så den er klar til maj.

Styrker sundheden

Udover at fremelske godt humør på arbejdspladsen styrker Vi cykler til arbejde deltagernes sundhed.

"Den anbefalede daglige fysiske aktivitet svarer til at cykle tre km hver vej til og fra arbejde. Det er jo så lidt, der skal til. Hver gang en medarbejder skifter passiv transport ud med cykling, kan det ses på virksomhedens bundlinje på grund af sparede sygedage, Cyklistforbundet og Randers Kommune opfordrer nu alle til at cykle til arbejde hver dag i maj sammen med kollegaerne," siger Kenneth Øhrberg Krag.

Seneste nyheder

Nyheder