Jesper Kaas Schmidt er valgt til bestyrelsen i Randers Investeringsselskab

Kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt er blevet valg til bestyrelsen i Randers Investeringsselskab. Selskabet har som formål at støtte erhvervslivet i Randers Kommune

Jesper Kaas Schmidt

På den netop overstået generalforsamling i Randers Investeringsselskab er Randers Kommunes kommunaldirektør, Jesper Kaas Schmidt, blevet valgt til bestyrelsen. Randers Kommune ejer ca. 1/3 af aktiekapitalen i Investeringsselskabet, der har som formål at ophjælpe og støtte erhvervslivet i Randers Kommune gennem lokal investeringsvirksomhed. Kommunaldirektøren ser frem til arbejdet og indflydelsen, der følger den nye post:

"Jeg er meget glad for, at generalforsamlingen har valgt mig som en af deres bestyrelsesmedlemmer. Det er vigtigt for Randers Kommune, at vi får indflydelse i Randers Investeringsselskab, der forvalter en del af vores værdier. Jeg ser frem til, at jeg fremover kan være med til at sætte retningen for Randers Investeringsselskab," siger Jesper Kaas Schmidt.

Randers Investeringsselskab A/S blev stiftet i 1952 med en lang række lokale borgere, erhvervsdrivende og virksomheder som aktionærer, herunder også kommunen. Selskabet har støttet lokale virksomheder ved eksempelvis at låne penge til nystartede virksomheder. Selskabet har følge regnskabet i 2022 en egenkapital på knap 2,5 mio. kroner. Heraf udgør Randers Kommunes andel 800.000 kr.