Kom til naturfestival på Nordre Fælled i Randers

Naturens Dag fejres over hele Danmark den 9. september og selvfølgelig også i Randers. Kom til naturfestival på Nordre Fælled med en lang række spændende aktiviteter for alle aldre.

Danmarks Naturfredningsforening og Friluftsåret markerer hvert år naturen med Naturens Uge i uge 36. I år markeres naturens uge i Randers med en stor naturfestival på Nordre Fælled lørdag den 9. september fra kl. 10-16.

Naturens Dag på Nordre Fælled byder på noget for hele familien, når Randers Kommune i samarbejde med Naturstyrelsen og Bysekretariatet åbner dørene til naturen og viser, at det er både nemt og sjovt at få gode naturoplevelser - uanset alder.

Naturens Dag er en anledning til at opleve naturen sammen med de lokale grønne foreninger og aktører og lade sig inspirere til at komme mere ud i naturen hele året:

Oplev bl.a. natur-børneteateret "Damen der blev til et træ".

Vær med til at lave Randers’ længste lejrbål, hvor man kan grille sin medbragte frokost.

Mød de grønne aktører og foreninger og bliv klogere på alt fra biodiversitet til friluftsliv.

Du kan også deltage i natur-rap-workshop med biolog og freestyle-rapper Fætter Anders og naturvejleder og beatboxer J-Cap, hvor du kan lære at sætte naturen på beats.

Se det samlede program på randers.dk/naturensdag. Her er også er en oversigt over de foreninger og grønne aktører, du kan møde på Nordre Fælled på Naturens Dag.

Seneste nyheder

Nyheder