Konkurrencer og måling af bodyage til Fjordløbet

Søndag den 13. august skydes Fjordløbet i gang ved Randers Ungdomsskole i Dronningborg. Ved start- og målområdet står Randes Cykelby klar med diætister, der måler deltagernes bodyage, der vil også være små konkurrencer i målområdet

Efter Fjordløbet har alle ryttere mulighed for at få målt, om kroppens alder og årstallet på dåbsattesten passer sammen.

Det traditionsrige cykelløb Fjordløbet er atter klar til at sende store og små cyklister ud på naturskønne cykelruter søndag den 13. august. Efter løbet kan rytterne få målt deres bodyage på Randers Cykelbys stand:

”Efter et par timer i sadlen er det populært at få tjekket, om kroppen har samme alder som dåbsattesten, eller om helbredet skal finjusteres med mere motion eller en sundere kost,”  siger Birgit Berggrein, projektleder for Randers Cykelby

På cykelbyens stand er der aktiviteter til børn. Deltagerne kan også vinde cykelpræmier ved at svare på spørgsmål om cyklisme i Randers:

”Vi har aktiviteter til både store og små cyklister på vores stand, og vi ser frem til at byde alle velkommen på vores stand i Dronningborg,” siger Birgit Berggrein.

Fakta

Randers Cykelby giver tilskud til alle børn og unge under 16 år, der deltager i Fjordløbet.

Tilmelding og info om Fjordløbet.

Ryttere kan vælge fire forskellige distancer på 15 km, 30 km, 53 km og 102 km.

Fjordløbets start og målområder finder sted ved Randers Ungdomsskoles arealer, Nyholmsvej 12, 8930 Randers NØ.