Nu skal du altid bestille tid, inden du skal i Borgerservice

Borgerservice Randers indfører nu obligatorisk tidsbestilling. Det skal gøre ventetiden kortere og gøre det lettere at planlægge sit besøg.

Obligatorisk tidsbestilling starter onsdag den 22. november 2023. Tidsbestilling foregår på www.randers.dk/borgerservice.

"Tidsbestillingen har været et ønske, som mange borgere har haft, så de kan få en hurtig betjening. Vi har eksempler på, hvor folk har ventet op til en time på at komme til, hvis de er kommet på et uheldigt tidspunkt. Det synes vi ikke er god borgerservice," siger Birgitte Guldberg.

I forvejen har Borgerservice obligatorisk tidsbestilling på pas, kørekort og pension. Det udvides nu til alle serviceområder herunder hjælp til flytning, MitID og alle andre services.

"Vi kan se i andre kommuner, at tidsbestilling fungerer rigtig godt. Vi glæder os derfor til at kunne betjene borgere, som har bestilt tid. Mange kombinerer besøg i Borgerservice med andre ærinder i byen, og så er det god service, at man i stedet for at vente, blot kan møde ind til sin bestilte tid, hvor en medarbejder står klar til at hjælpe," siger Birgitte Guldberg

Har du brug for hjælp

Hvis du ikke har adgang til at bestille din tid på www.randers.dk/borgerservice eller af andre grunde ikke kan booke tid online, kan du få hjælp til tidsbestilling på 89 15 15 15. Det er også muligt at ringe til Den Digitale Hotline på 70 20 00 00.

Ved akutte behov kan du enten ringe eller møde op i Borgerservice.