Ny skoleleder ansat på Asferg skole

Randers Kommune har netop ansat Anne Berg Engersgaard Rafn som skoleleder på Asferg Skole. Hun kommer fra en stilling som viceskoleleder på Munkholmskolen og starter på Asferg Skole den 1. august 2024.

4. juni 2024

Når Anne Berg Engersgaard Rafn tiltræder som ny leder på Asfergs Skole, er det med stor erfaring og kompetence i rygsækken.

Anne Berg Engersgaard Rafn, 48 år, er uddannet lærer med linjefag i matematik og fysik/kemi. Hendes karriere startede på en folkeskole på Sjælland, inden hun i 2006 flyttede med sin familie til Californien. Efter fire år I USA vendte familien tilbage til Danmark og bosatte sig i Randers, hvor hun startede som lærer på Kristrup Skole. Siden 2017 har Anne Berg Engersgaard Rafn været viceskoleleder på Munkholmskolen, hvor hun sidste skoleår var konstitueret som skoleleder . Sideløbende har hun taget en diplomuddannelse i offentlig ledelse.

"Jeg glæder mig rigtig meget til at starte på skolen og lære elever, forældre og personale at kende. Og jeg glæder mig meget til samarbejdet med skolebestyrelsen. Jeg brænder for folkeskolen, skoleledelse og udvikling af gode læringsmiljøer for alle. Jeg ser frem til at stå i spidsen for Asferg Skole og bidrage til det nære samarbejde med et aktivt foreningsliv," siger Anne Berg Engersgaard Rafn. Hun lægger vægt på at få alle børn til at trives og lykkes, gennem trygge og gode lærings- og samarbejdsmiljøer for både børn og voksne.

"Jeg er rigtig glad for, at vi kan byde Anne Berg Engersgaard Rafn velkommen som skoleleder. Vi får en meget erfaren og dygtig leder, som har et indgående kendskab til folkeskoleområdet i Randers Kommune. Det er dejligt for Asferg Skole, at de får en skoleleder, som har en bred erfaring og er godt inde i alle aspekter af, hvad det kræver at drive en skole," siger Lisbeth Schmidt Andersen, viceskolechef i Randers Kommune.

Privat bor Anne Berg Engersgaard Rafn i Randers og har tre børn på henholdsvis 14, 16 og 19 år.

I sin fritid holder Anne af at være sammen med familie og nære venner og ikke mindst at være ude i den friske luft i naturen bl.a. i kajak på Gudenåen.

Seneste nyheder

Nyheder