Ny skoleleder på Fårup Skole og Børneby

Randers Kommune har netop ansat Tom Haugaard Bolvig som skoleleder på Fårup Skole og Børneby. Han har været konstitueret i stillingen siden januar 2023 og starter derfor med det samme i jobbet.

30. maj 2023

Tom Haugaard Bolvig er uddannet lærer og har i 12 år arbejdet som efterskolelærer, inden han i 2015 blev ansat som afdelingsleder på en skole i Favrskov Kommune og fra december 2018 som viceskoleleder på Rismølleskolen. Sideløbende har han uddannet sig i offentlig ledelse.Da stillingen som skoleleder for Fårup Skole og Børneby blev ledig i januar 2023 blev Tom Haugaard Bolvig kontaktet og sagde ja.

"Jeg er blevet rigtig glad for at være en del af Fårup Skole og Børneby. Da jeg startede, var det mit mål både at være nysgerrig og samtidig fokuseret på at understøtte en ambitiøs udvikling. I mit daglige samarbejde med både personale og fællesbestyrelsen i børnebyen, nyder jeg, at vi har et stærkt samarbejde med fokus på høj faglighed og kvalitet. Jeg glæder mig til at fortsætte som leder, så vi sammen kan skabe de bedste betingelser for vores udvikling," siger Tom Haugaard Bolvig.

I den periode Tom Haugaard Bolvig har været konstitueret, har både fællesbestyrelsen og medarbejdergruppen ytret meget stor tilfredshed med hans arbejdsindsats.

"Jeg er rigtig glad for, at vi nu kan byde Tom velkommen som skoleleder. Vi får en virkelig dygtig og kompetent leder, der har en bred erfaring. Jeg ved, at han er en stærk sparringspartner, som allerede har formået at gøre en virkelig positiv forskel på Fårup Skole og Børneby," siger Carsten Fredslund Andersen, skolechef i Randers Kommune

Tom Haugaard Bolvig blev konstitueret, da forhenværende skoleleder, Lene Lundsberg valgte at takke ja til en stilling som leder på Møldrup Skole i Viborg.

Seneste nyheder

Nyheder