Randers Ungdomsskole indfører populært feriekoncept i årets sommer-camp

Traditionen tro slår Randers Ungdomsskole dørene op til den populære sommer-camp. Her kan unge fra 12-17 år kan få nye bekendtskaber og oplevelser under årets tema ”all-inclusive ferie”. Hen over sommeren er der desuden mulighed for at dyrke eller finde nye interesser på ungdomsskolens mange hold.

Sommerferien nærmer sig med hastige skridt. Mens nogle måske allerede har booket billet til varmere himmelstrøg, kan andre se frem til en all-inclusive ferie lige i "baghaven". I år byder Randers Ungdomsskole nemlig på den ultimative sommeroplevelse for alle i alderen 12-17 år.

"I år har vi ladet os inspirere af charterrejsen og konceptet all-inclusive til vores sommer-camp. Det bliver tre dage med vand, strand, smagsoplevelser fra "hele" verden og meget mere," siger Steffen Reng Andersen, ungdomsskoleleder på Randers Ungdomsskole.

Turist i egen by

Med sommer-campen tilbydes de unge en tryg og inspirerende ramme, hvor de kan mødes, dele deres interesser og måske få nye bekendtskaber. Den populære sommer-camp tilbyder i år 80 pladser, hvor de unge skal ud at opleve Randers på en anden måde. Med temaet "all-inclusive ferie" er aktiviteterne nøje planlagt efter at genskabe feriefølelsen fra udlandet, og de unge kan derfor se frem til både pool-område, strandtur, paddelbord på fjorden, streetfood og meget andet – og alt er selvfølgelig all inclusive.

Masser af aktiviteter

Udover sommer-campen kan Randers Ungdomsskole også byde på et væld af aktiviteter hen over sommeren. Der er alt fra cross, tegne/male hold, musik, Esport og meget andet. En af de helt store oplevelser er vores vildmarkstur til Kalø d. 3. juli. Turen byder på aktiviteter som mountainbiking, SUP-boarding, vandring, badning, snitning, leg, fiskeri og snorkling.

"Vi stræber efter at tilbyde et bredt udvalg af aktiviteter, så alle unge kan finde noget, der interesserer dem og udvikler deres talenter. Sommerferien er helt oplagt til at undersøge nye interesseområder. Vi glæder os til at tage imod en masse unge mennesker på vores hold," siger Steffen Reng Andersen.

Sommer-campen afvikles fra 2.-4 juli. i uge 27. I prisen er 2 overnatninger, oplevelsesture, aktiviteter, transport og forplejning. Det koster 250 kr. pr. person

Tilmelding på ungdomsskolen.randers.dk/sommercamp.

Oversigt over aktiviteter og tilmelding kan ses på ungdomsskolens hjemmeside.

Seneste nyheder

Nyheder