Rejsegilde på Klyngehuset i Albæk

Torsdag (30. maj 2024) var der rejsegilde på byggeriet af Klyngehuset i Albæk med taler af blandt andre formand for landdistriktsudvalget Anne Hjortshøj.

4. juni 2024

Byggeriet af Klyngehuset i Albæk begynder at tage form og har nu nået en ny milepæl. Torsdag den 30. maj 2024 blev der nemlig fejret rejsegilde i strålende vejr og med taler af blandt andre Anne Hjortshøj, formand for landdistriktsudvalget.

Klyngehuset bliver bygget efter den frivillige bæredygtighedsklasse i træ med et grønt sedum tag, så det får et naturligt udtryk. Huset kommer blandt andet til at indeholde toiletter, bad, grejbank, udekøkken, en stor terrasse, brændeovn og to rum, der kan bruges til diverse aktiviteter. På arealerne omkring Klyngehuset etableres en biodiversitetspark med plads til leg, boldspil og bevægelse.

Hovedentreprenør på byggeriet er PN Tømrer og Byggefirma A/S, og også anlægsgartner Peter Kristensen, C.F. Møller architects, Tro-consult, COWI og Malrum.dk er involveret i projektet.

Det samlede anlægsbudget for Klyngehuset Kronjylland ligger på 12,8 millioner kroner og efter planen står byggeriet færdigt inden udgangen af 2024. Foruden Randers Kommune er byggeriet støttet af den filantropiske forening Realdania , Lokale og Anlægsfonden og Nordea-fonden.

Seneste nyheder

Nyheder