Se billederne fra Spiren, Egelunden og Udsigten: Tre specialiserede tilbud

Kom med indenfor hos Spiren, Egelunden og Udsigten – tre nye specialiserede tilbud til børn og unge med handicap.

Mange mennesker kom til åbent hus i Egelunden, Spiren og Udsigten

Torsdag den 16. november slog Spiren, Egelunden og Udsigten dørene op for pårørende, samarbejdspartnere og naboer. Her kan du få et eksklusivt indblik i de nye rammer for de børn og unge, der bor og er i aflastning i tilbuddene i det naturskønne Mellerup.

 

Der blev serveret friskbrygget kaffe og lækre kager, da Spiren, Egelunden og Udsigten holdt åbent hus torsdag den 16. november. Både pårørende, politikere, samarbejdspartnere og lokale naboer i Mellerup var mødt op for at tage del i festlighederne.

Borgmester, Torben Hansen, socialudvalgsformand, Rosa Lykke Yde og tilbudsleder, Trine Johansen holdt tale ved åbent hus.

Nogle af gæsterne fik sig derefter en tur på hesteryg i de naturskønne omgivelser, mens andre slog sig ned omkring bålet eller slog sig løs på fodboldbanen sammen med SMIFF.

De børn og unge, der bor i tilbuddene i dag, havde også bidraget til fejringen med flotte tegninger og malerier.

Fakta:

Udsigten er et botilbud for børn og unge med moderat til dyb udviklingshæmning samt børn og unge med diagnoser som gennemgribende udviklingsforstyrrelse inden for autismespektret og opmærksomhedsforstyrrelser.

Egelunden er et botilbud for børn og unge med let til moderat udviklingshæmning samt børn og unge med diagnoser som gennemgribende udviklingsforstyrrelse inden for autismespektret samt opmærksomhedsforstyrrelser.

Spiren er et aflastningstilbud for børn og unge 0-17 år med let til dyb udviklingshæmning samt børn og unge med diagnoser som gennemgribende udviklingsforstyrrelse inden for autismespektret samt opmærksomhedsforstyrrelser.