Skab fællesskab i julen og nytåret

For mange markerer julen og nytåret en tid fyldt med varme, hygge og nærvær med familie og venner. Desværre er det ikke alle, der har et sted at fejre højtiderne. Det kan hjemmesiderne Julevenner.dk og Nytårsvenner.dk være med til at ændre på.

Du kan åbne din dør for andre og komme i kontakt med en jule- eller nytårsgæst til årets hyggeligste højtid.

Del glæden ved juleaften

Julevenner.dk er et samarbejde mellem Boblberg og Røde Kors, hvor du har mulighed for at åbne dit hjem som julevært eller finde en hyggelig juleaften som julegæst. Initiativet skal hjælpe med at skabe forbindelser, der går ud over traditionelle rammer og sikrer, at ingen behøver at tilbringe julen alene.
På hjemmesiden Julevenner.dk kan du enten oprette et arrangement, som andre kan søge om at deltage i eller læse om andres julearrangementer og finde det, der passer dig bedst.
Uanset om du ønsker at åbne dit hjem eller leder efter et sted at fejre jul, er Julevenner.dk stedet, hvor fællesskab og hygge er i fokus.

Find den perfekte nytårsfest

På Nytårsvenner.dk kan du skabe uforglemmelige øjeblikke på årets sidste dag ved at deltage i nytårsfællesskaber, der passer til alle ønsker. Uanset om du leder efter en sjov fest, en hyggelig middag, en børnevenlig aften eller andre nytårsoplevelser, kan du finde det perfekte selskab på Nytårsvenner.dk.
Som nytårsvært er du med til at skabe en nytårsfejring, som ikke vil gå i glemmebogen. Det er for dig, som har lyst til at åbne dit hjem og møde andre mennesker, som måske kan blive til venskaber for livet.

Sådan gør du

Det er gratis at oprette sig på hjemmesiderne Julevenner.dk og Nytårsvenner.dk.
Herefter kan man begynde at lede efter arrangementer i ens geografiske område eller f.eks. selv oprette et nytårsarrangement. Når du opretter et arrangement, kan du beskrive hvilken type aften, du regner med at afholde, og hvor mange du har plads til. Nogle har måske den store gildesal i kælderen, mens andre har plads til to ekstra ved bordet i lejligheden. Måske er du på udkig efter en børnevenlig juleaften eller en nytårsaften med fest på bordene.
Hjemmesiderne er et fælles initiativ skabt af Røde Kors og Boblberg.