Sommer med Randers Naturcenter

I den første uge af skolernes sommerferie er der masser af aktiviteter på Randers Naturcenter. Der er åben 1.juli - 4. juli for alle børn og deres voksne.

Nyhed

Hver dag har sit eget tema, men i hele ugen er det muligt at undersøge livet i naturcenterets vandhul. Man kan også komme med på sejltur i bådene; Isfuglen og Guldsmeden. Billetter til sejlturene uddeles efter først til mølle-princippet på dagen. Randers Naturcenter har åbnet mellem kl. 10 og 14.

Mandag kan de besøgende være med til et spændende forløb, hvor man igennem leg og undersøgelse kan blive meget klogere på de fire forskellige danske hjortearter. Være med til at dykke ned i hjortenes forskellige liv og undersøge skind, gevirer, kranier osv. Forløbet henvender sig til børnefamilier

Tirsdag er der Shampoo Værksted for de 8-12-årige. Naturens vilde planter bliver brugt til at lave shampoo, Alle får en portion med hjem, hvis man medbringer sin egen tomme halv-liters flaske til det.

Onsdag er der fokus på skind og kranier for de 4-8-årige. I Naturskolehuset kigger i sammen med naturvejlederne på udstoppede dyr, skind og kranier. Det er også muligt at deltage i et forløbe om kragefugle for de 6-12-årige. Der bliver lavet eksperimenter og set nærmere på de danske kragefugle.

Torsdag kan børnefamilier gå turen ud på naturcentrets lille eng til en snak om hjemmehørende planter og biodiversitet. Vær med til at undersøge floraen og insektlivet. Til sidste bliver der presset fine blomster fra engen, som kan bruges til hjemmelavede fødselsdagskort eller lignede.

randersnaturcenter.dk kan du læse mere om tidspunkterne for de enkelte aktiviteter.

Seneste nyheder

Nyheder