Tillykke til velfærdstalenter

I går blev 100 velfærdstalenter hædret på Christiansborg. Et af dem er Laura Helene Blomkvist Justesen, social- og sundhedsassistent i Borgerteam i Randers Kommune.

Laura Helene Blomkvist Justesen (TH) er nomineret af en kollega, og i nomineringen bliver det blandt andet fremhævet, at hun er én man kan stole på – både for borgere, pårørende og kollegaer.

"Jeg blev overrasket over, at jeg blev nomineret, men det betyder da meget, og jeg er glad for opmærksomheden og anerkendelsen fra min kollega," siger Laura Helene Blomkvist Justesen.

I går var hun sammen med 99 andre på Christiansborg, fordi udover nomineringen, blev hun også udvalgt til at være et af de 100 velfærdstalenter på landsplan.

"Det er fedt, at jeg er et af de 100 velfærdstalenter. Det havde jeg slet ikke regnet med, når der jo er nomineret knap 400 talenter på landsplan, så det er da et stort skulderklap," siger Laura Helene Blomkvist Justesen.

Motiveres af at hjælpe andre

Laura Helene Blomkvist Justesen arbejder i Borgerteam, hvor fokus blandt andet er på rehabilitering. Og det er et arbejde, som Laura også anerkendes for i nomineringen. Heri bliver det for eksempel fremhævet, at hun er god til at motivere borgerne, så de bliver den bedste udgave af dem selv, at hun er god til at tale med dem om svære emner og samtidig sørge for, at den enkelte føler, at vedkommende bliver taget godt hånd om.

"Jeg er glad for mit arbejde, hvor jeg møder mange forskellige mennesker og står over for vekslende opgaver, der kræver høj faglighed. Dét, der særligt motiverer mig, er at være noget for et andet menneske. Når vi får borgere i forløb, betyder det meget for mig at støtte dem på den rejse, de er på og hjælpe dem med at nå de mål, de har sat sig. Og det er også skønt at vide, at det arbejde bliver set af mine kollegaer," siger Laura Helene Blomkvist Justesen.

I alt tre personer fra Randers var blandt de 100 velfærdstalenter. Udover Laura Helene Blomkvist Justesen, var Rebecca Tenna Grundtvig Riising, social- og sundhedshjælper på Kristrupcentret og Mikkel Kato, pædagogisk Assistent på C. La Cour Skole også blandt talenterne.

Anerkendelsen gives af PenSam og FOA for at hylde landets største velfærdstalenter. For at blive indstillet til Velfærdens Talenter skal man opfylde visse kriterier, herunder at arbejde inden for FOA's områder, være under 36 år og fortjene anerkendelse for sin indsats. Knap 400 medarbejdere var på landsplan nominerede, hvoraf 100 blev udvalgt.

Seneste nyheder

Nyheder